Menu

7 accomodaties in Loppersum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Loppersum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Spoorzicht & SPA Loppersum in Loppersum Hotel
Afstand: 178 meter7.9
Hotel Spoorzicht & SPA Loppersum
Molenweg 11, Loppersum

Sfeervol monumentaal pand met persoonlijke service en culinaire hoogstandjes; ideaal voor wandel- en fietstochten en stadsbezoeken.

Boerderij De Diek'n Recreatie Feesten Vergaderen en Overnachten in Zeerijp Vakantiehuis
Afstand: 3,4 km8.5
Boerderij De Diek'n Recreatie Feesten Vergaderen en Overnachten
Dijkumerweg 2, Zeerijp

Boerderij De Diekamp'n: Meer dan een B&B met faciliteiten voor evenementen, activiteiten in natuur, nabij lokale musea en Waddeneilanden.

Vakantiehuis Kalverliefde in Zeerijp Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km10
Vakantiehuis Kalverliefde
Garsthuizerweg 4, Zeerijp

Vakantiehuis Kalverliefde: Plattelandsretraite voor 2-4 personen in Noord-Groningen, nabij Loppersum. Rustige sfeer, overdekt terras, geen huisdieren.

Landgoed de Camping & Dorps/campingwinkel in 't Zandt Camping
Afstand: 4,4 km9.5
Landgoed de Camping & Dorps/campingwinkel
, 't Zandt

Landgoed DeCamping, uniek verblijf op historisch voetbalterrein met ruimte voor campers, caravans, tenten en verwijzingen naar sportief verleden.

Stichting Landgoed DeCamping in 't Zandt Camping
Afstand: 4,5 km9.7
Stichting Landgoed DeCamping
Hoofdstraat 85a, 't Zandt

Landgoed DeCamping, transformerend van voetbalveld tot unieke camping. Historische elementen en praktische faciliteiten in landelijke sfeer!

Huisje Vergezicht in Eenum Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km
Huisje Vergezicht
Bosweg 1, Eenum

Huisje Verzicht: Luxe, rust bij Groningen & Appingedam, WiFi, TV, huisdieren toegestaan.

Landgoed Schoolland in Garrelsweer Vakantiehuis
Afstand: 2,7 km9.7
Landgoed Schoolland
Stadsweg 92, Garrelsweer

Luxury Holiday Home Groningen: 2 unieke lofts in oud schoolgebouw, inclusief gratis fiets & kajak.

Informatie over Loppersum

Loppersum, gelegen in de provincie Groningen in Nederland, is een klein dorp met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen. Dit dorp, gekenmerkt door zijn unieke landschap, is de perfecte bestemming voor bezoekers die ontspanning en rustieke charme zoeken. Uitgestrekte groene velden omringen de woningen en bedrijven, afgewisseld met traditionele Groningse boerderijen die uniek zijn voor de regio. De Johannes de Doper-kerk, gebouwd in de 13de eeuw, is een van de oudste en meest opvallende bouwwerken in Loppersum en een bewijs van de diepgewortelde historie van de plaats.

Daarnaast herbergt Loppersum diverse lokale Nederlandse eetgelegenheden en bijzondere winkeltjes. Bezoekers hebben de kans om de traditionele Nederlandse keuken te proeven, evenals het proberen van de lokale specialiteiten. Daarnaast zijn er ook talrijke wandel- en fietstochten in en rond Loppersum, zoals het rondje Lopster Wind, wat je de kans geeft om de idyllische schoonheid van het Groningse platteland te ervaren. Deze routes leiden je door de uitgestrekte velden, langs de kronkelende paden en bieden je een adembenemend uitzicht op de oude architectuur en het landschap dat telkens verandert met de seizoenen. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de eenvoudige charmes van het plattelandsleven.