Menu

12 accomodaties in Maarsbergen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Maarsbergen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Camping Eijckelenburg in Maarn Camping
Afstand: 2,1 km8.5
Camping Eijckelenburg
Dwarsweg 5-7, Maarn

Camping Eijckelenburg: centraal in Maarn, privacy gerespecteerd, midden natuur op Utrechtse Heuvelrug. Ideaal voor kampeerliefhebbers en wandelaars.

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug in Maarn Vakantiepark
Afstand: 2,9 km8.3
EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
Laan van Laag Kanje 1, Maarn

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug; natuurrijk vakantiepark met faciliteiten als zwembad, restaurant, fietsverhuur en nabij bruisend Utrecht & Amersfoort.

Chalet 4p Utrechtse Heuvelrug bij Henschotermeer in Maarn Vakantiehuis
Afstand: 3,1 km8.1
Chalet 4p Utrechtse Heuvelrug bij Henschotermeer
chalet 632, Maarn

Laag Kanje 632, 4-persoon chalet in EuroParcs Utrechtse Heuvelrug, naast Henschotermeer. Vrijstaand, kleurrijk, met tuin en gratis wifi.

Huisje bij Henschotermeer in Maarn Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km10
Huisje bij Henschotermeer
Vinkenbuurtweg 34, Maarn

Huisje bij 't Henschotermeer: 4-persoons, kindvriendelijk, met vaatwasser en Netflix in bosrijke Utrechtse Heuvelrug.

Buitenplaats Elisabeth in Woudenberg Bed and Breakfast
Afstand: 4,7 km8.9
Buitenplaats Elisabeth
Doornseweg 15, Woudenberg

Buitenplaats Elisabeth biedt gastvrije kamers, optimaal voor diepgaande dialogen en vergaderingen, gelegen in het prachtige Landgoed Den Treek Henschoten.

Camping Oud Meijenhorst in Maarsbergen Camping
Afstand: 1,3 km9.1
Camping Oud Meijenhorst
Griftdijk 15, Maarsbergen

Camping Oud Meijenhorst: een familiebedrijf in Maarsbergen op de Utrechtse Heuvelrug, omringd door natuur. Profiteer van hygiënische faciliteiten en vriendelijke service.

Landgoedhoeve De Cruijvoort in Maarsbergen Vakantiehuis
Afstand: 1,1 km10
Landgoedhoeve De Cruijvoort
Maarnse Grindweg 49, Maarsbergen

Landgoedhoeve De Cruijvoort: monumentaal erfgoed in het Utrechtse Heuvelrug. Geniet van luxe, natuur en cultuur vanuit een sfeervol gastenverblijf.

de Darthuizer Lodge in Leersum Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km10
de Darthuizer Lodge
Rijksstraatweg 234, Leersum

Darthuizer Lodge, luxe verblijf in natuurpark Utrechtse Heuvelrug. Geniet van Auping bedden, privé oprit en uitzicht op weilanden en paarden.

Bed & Breakfast Darthuizerpoort in Leersum Bed and Breakfast
Afstand: 3,3 km9.7
Bed & Breakfast Darthuizerpoort
Rijksstraatweg 236, Leersum

Boshuis Darthuizerpoort in de Utrechtse Heuvelrug biedt luxe accommodatie met infraroodverwarming en houtkachel, omringd door Kaapse Bossen en Leersumse Veld.

Bed & Breakfast Poortgebouw Hoogstraat in Leersum Bed and Breakfast
Afstand: 3,1 km10
Bed & Breakfast Poortgebouw Hoogstraat
Hoogstraat 6, Leersum

Poortgebouw Hoogstraat B&B- Luxe verblijf in de Utrechtse Heuvelrug bossen. Perfect voor wandelroutes en nabij kastelen en top gastronomie.

Klein Haksfoort in Maarsbergen Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km9.7
Klein Haksfoort
Rottegatsteeg 3, Maarsbergen

Klein Haksfoort: monumentale, duurzame groepsaccommodatie in Maarsbergen met vergaderfaciliteiten en groene energievoorziening. Nabij Utrecht, Amersfoort en Veluwe.

Vakantiecentrum De Halm in Maarn Camping
Afstand: 2,0 km8.7
Vakantiecentrum De Halm
Maarnse Grindweg 43-45, Maarn

Vakantiecentrum De Halm: Natuurrijk kamperen op de Utrechtse Heuvelrug met luxe stacaravan opties, centrale parkeerplaats. Honden niet toegestaan.

Informatie over Maarsbergen

Maarsbergen, gelegen in de provincie Utrecht, wordt gekenmerkt door zijn schilderachtige, groene omgeving en een rijke historie. De landelijke charme van deze plaats wordt versterkt door zijn traditionele boerderijen, uitgestrekte boomgaarden en kilometerslange wandel- en fietsroutes die door het natuurrijke landschap slingeren. Uniek voor Maarsbergen is het indrukwekkende Kasteel Maarsbergen, waarvan de historische tuin en landgoederen openstaan voor publiek, deze bieden een fascinerend inkijkje in het nationale erfgoed.

Commerciële voorzieningen zijn voornamelijk geconcentreerd in de nabijgelegen stad Doorn, wat zorgt voor een rustig, ontspannen woonsfeer in Maarsbergen zelf. Toch biedt de locatie van Maarsbergen een strategisch punt in de regio Utrechtse Heuvelrug met goede verbindingen naar grotere steden zoals Utrecht en Amersfoort. Deze combinatie van serene landelijke schoonheid en bereikbare stedelijke gemakken maakt Maarsbergen een ideale bestemming voor bezoekers zoekend naar het echte Nederlandse landleven zonder aan comfort in te leveren.