Menu

9 accomodaties in Margraten

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Margraten, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Groot Welsden Margraten in Margraten Hotel
Afstand: 1,4 km9.3
Hotel Groot Welsden Margraten
Groot Welsden 27, Margraten

Rustig gelegen met prachtige tuin en uitzicht over Limburgs heuvelland. Luxe kamers, à la carte restaurant, nabij golf, wandel- en fietsroutes.

't Reijmerhöfke in Reijmerstok Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.5
't Reijmerhöfke
Reijmerstokkerdorpsstraat 77, Reijmerstok

't Reijmerhöfke, comfort en rust in carréboerderij. Ideaal voor wandelaars en fietsers, nabij Maastricht, Valkenburg en Aken.

B&B in de zevende hemel in Reijmerstok Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km8.5
B&B in de zevende hemel
Reijmerstokkerdorpsstraat 93, Reijmerstok

In de zevende hemel: Authentieke B&B in '38 kerk, rust in Zuid-Limburg. Ideaal voor wandel- of fietstochten, nabij golfbanen en Maastricht.

Bruisterbosch in Margraten Camping
Afstand: 1,9 km8.7
Bruisterbosch
Bruisterbosch 5, Margraten

Boerderij Bruisterbosch, charme in Zuid-Limburg! Geniet van comfortabele vakantiewoningen en kampeerfaciliteiten in de historische omgeving.

Ferrum Ferrum in Valkenburg Bed and Breakfast
Afstand: 2,2 km9.5
Ferrum Ferrum
Kruisstraat 6, Valkenburg

Ferrum Ferrum B&B in Limburgse Heuvelland biedt luxe kamers dicht bij Valkenburg, ideaal voor natuurliefhebbers en stedenbezoekers.

Buitenplaats Welsdael, bed and breakfast, short stay in Margraten Bed and Breakfast
Afstand: 2,0 km9.3
Buitenplaats Welsdael, bed and breakfast, short stay
Klein Welsden 5, Margraten

Buitenplaats Welsdael, luxe B&B in Zuid-Limburgse hoeve. Royale suites met prachtig uitzicht, nabij Maastricht. Modern comfort met 18+ rust.

B&B Liberation Margraten in Margraten Bed and Breakfast
Afstand: 32 meter9.9
B&B Liberation Margraten
Pastoor Brouwersstraat 18b, Margraten

B&B Liberation: Duurzaam in historisch Zuid-Limburg. Zelf geteelde groenten, zonne-energie, dicht bij voorzieningen.

Dreeshof in Margraten Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.7
Dreeshof
Groot Welsden 11, Margraten

Dreeshof, uw uitvalbasis in Groot Welsden, biedt traditionele Limburgse accommodaties met moderne gemakken, veilig tuinterras en ruimte voor uw huisdier.

Logeren bij Laura in Scheulder Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.7
Logeren bij Laura
Scheulder Dorpsstraat 95, Scheulder

Logeer bij Laura: landelijke luxe in Zuid-Limburg. Moderne boerderijwoningen, ideaal voor gezinsvakanties. Op loopafstand van Gerendal en vlakbij Maastricht.

Informatie over Margraten

Margraten is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Limburg, in het zuiden van Nederland. Met zijn heuvelachtige landschap en rijke historische erfgoed biedt deze locatie een unieke mix van natuurlijke schoonheid en cultuur. Bekend om de Amerikaanse militaire begraafplaats, waar meer dan 8.000 soldaten rusten die hun leven gaven tijdens de Tweede Wereldoorlog, is het een locatie van prominent historisch belang die ieder jaar duizenden bezoekers trekt.

Buiten haar historische betekenis is Margraten tevens een agrarische kern, met fruitteelt en veehouderij als belangrijkste pijlers. Het dorp is omringd door weelderige boomgaarden, grazende vee en adembenemende wijngaarden, die bijdragen aan de rustieke charme van de plaats. Daarnaast biedt de locatie verschillende wandel- en fietsroutes die de bezoeker door het schilderachtige landschap van de Zuid-Limburgse heuvels voeren. De combinatie van deze kwaliteiten maakt Margraten een must-visit locatie voor zowel geschiedenisliefhebbers als natuurliefhebbers.