Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig verblijf hotels Markelo

Zou jij het ook top vinden om goedkope hotels in Markelo te vinden? Om gauw een goeie deal te scoren moet je bij Hotels.nl zijn. Als je er op uit wilt in Twente is overnachten in Markelo een fantastisch idee, want dit dorp ligt in een mooie omgeving en er is voor iedereen veel te beleven. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige natuur, ga lekker fietsen door de bossen of bezoek een stoer kasteel. Lees verder

Overnachten in Markelo: veel te zien en te doen

Kies jij voor overnachten bij Markelo en wil je overdag op avontuur? Dan val je met de neus in de boter. Er is hier namelijk ontzettend veel te zien en te doen. Vanuit het dorp loop je direct de bossen van natuurgebied de Markelose Berg in. Op de top van de berg heb je een erg fraai uitzicht over de omgeving. Zo zul je daar onder meer de Molen van Buursink, de Martinuskerk en de televisietoren zien liggen. Een tikje noordelijker liggen de heidevelden en grafheuvels van het glooiende natuurgebied De Borkeld. Hier kun je heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Onderweg heb je grote kans een schaapskudde tegen te komen. De herder kan je schitterende verhalen vertellen over de schapen en de natuur.

Bekijk hotels Markelo en omgeving

Wil jij weten welke leuke hotels nabij Markelo liggen? Bekijk de mogelijkheden via Hotels.nl. Wij geven je bovendien graag tips om vanuit de hotels van Markelo de omgeving verkennen. Zo bevelen we je een bezoek aan de kasteeltuin van het eeuwenoude Landgoed Weldam van harte aan. Rondom het kasteel zijn verschillende routes voor fietsers en wandelaars. Deze voeren langs weilanden, boerderijen, akkers, mooie oude huizen en beken. Tijdens je ontdekkingsreis door de omgeving zul je bovendien diverse gezellige terrasjes en eettentjes op je pad vinden.

In Markelo een hotel boeken

Via Hotels.nl boek je in Markelo een hotel voor een lage prijs. Kom dus eens overnachten te Markelo en geniet van de prachtige regio. Twente is immers één van de mooiste stukjes Nederland. Maak nu je keuze uit de unieke aanbiedingen voor hotels in Markelo.

Waarom een hotel in Markelo boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Markelo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro