Menu

8 accomodaties in Martelange

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Martelange, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Le Verger du Pierroy in Léglise Vakantiehuis
Afstand: 9,5 km9.3
B&B Le Verger du Pierroy
Rue du Pierroy 29, Léglise

Le Verger Du Pierroy: Authentieke Ardeense accommodatie met boomgaard, wandel- en fietspaden, ideaal voor natuurliefhebbers en vogelspotters in de Ardennen.

La Grange de Victor in Léglise Vakantiehuis
Afstand: 9,2 km9.9
La Grange de Victor
Rue du Pierroy 4, Léglise

La Grange de Victor in de Belgische Ardennen: historische charme met luxe, tot 18 gasten, eigen badkamers, natuurwandelingen, en moderne comfort.

Gîtes Detaille in Léglise Vakantiehuis
Afstand: 10,9 km10
Gîtes Detaille
Rue de la Chapelle 41, Léglise

Gites Detaille: Knusse gites in de Belgische Ardennen met ruimte voor 5-7 personen. Verken Arlon, Bastogne, Orval en Bouillon. Nabij Luxemburg en Trier.

La Bodangeoise gîte in Fauvillers Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.7
La Bodangeoise gîte
Rue de la Fieltz 53, Fauvillers

La Bodangeoise: Authentieke Ardennense woning voor 4 personen met tuin, laadpaal, BBQ-faciliteiten, dichtbij RAVeL-paden en Bastogne War Museum.

HirschenHof - Gîte 4 pers en Ardenne in Léglise Vakantiehuis
Afstand: 7,5 km10
HirschenHof - Gîte 4 pers en Ardenne
Rue de Relune 2, Léglise

Het Hirschenhof: Milieuvriendelijke gîte in Vlessart met houtkachel, volledig uitgeruste keuken, tuinbad, en nabij wandel- en fietsroutes.

Cottage Lavande & Bruyeres in Léglise Vakantiehuis
Afstand: 14,9 km10
Cottage Lavande & Bruyeres
Rue du Haut-des-Bruyères 8, Léglise

The Cottage: Geniet van moderne kamers, weelderige tuinen en pittoreske wandelpaden in de serene Belgische Ardennen. Ontspanning en avontuur wachten!

Gîte Aux Hirondelles in Martelange Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km9.3
Gîte Aux Hirondelles
Rue d'Anlier 27, Martelange

Aux Hirondelles: Luxe gîte voor 9 personen in de Ardennen. Ideaal voor wandelaars en fietsers nabij Anlier-bos! Geniet van een mix van charme en moderne comfort.

La Suite 77 in Fauvillers Vakantiehuis
Afstand: 8,9 km10
La Suite 77
Le Rotheux 77, Fauvillers

La Suite 77: Luxe triplex in Hollange met privé-spa, jacuzzi, en Finse sauna. Geniet van een serene ontsnapping met adembenemend vallei-uitzicht.

Informatie over Martelange

Martelange is een gemeente in de Belgische provincie Luxemburg, gesitueerd aan de grens met het Groothertogdom Luxemburg. De plaats is bekend om zijn strategische locatie langs de N4, een belangrijke verkeersader die België met Luxemburg verbindt. Martelange is historisch gezien van belang vanwege de leisteenindustrie, met diverse leisteengroeven die de regionale economie hebben ondersteund. Bezoekers kunnen er vandaag de dag nog restanten van deze industrie bewonderen, wat de locatie aantrekkelijk maakt voor geschiedenisliefhebbers.

De gemeente biedt een rustige omgeving met diverse natuurelementen, perfect voor wandelingen en andere buitenactiviteiten. In de directe omgeving bevinden zich ook de Ardennen, een geliefde bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verder zijn er lokale horecagelegenheden en accommodaties die een comfortabele uitvalsbasis bieden voor dagtochten in de regio. Martelange biedt een bijzondere mix van natuur, geschiedenis en grensoverschrijdende cultuur, wat het een boeiende bestemming maakt voor toeristen.