Menu

7 accomodaties in Moeskroen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Moeskroen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Elckerlyck Inn Hotel Rollegem - Kortrijk in Rollegem- Kortrijk Hotel
Afstand: 2,0 km8.7
Elckerlyck Inn Hotel Rollegem - Kortrijk
Rollegemkerkstraat 56, Rollegem- Kortrijk

Geniet van rust op het platteland bij Kortrijk, vlakbij E17 en Kortrijk Xpo. Met privétuin, Belgische biertjes en Waalse maaltijden.

Elberg Hotel in Moeskroen Hotel
Afstand: 3,1 km8.1
Elberg Hotel
Marktplein 27, Moeskroen

Elberg Hotel-Appart-hotel in Mouscron: Historische charme, moderne faciliteiten, volledig ingerichte appartementen, seminarruimte en centrale locatie aan de Grand Place.

Manoir 't Hoveke in Menen Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km9.9
Manoir 't Hoveke
Larstraat 202, Menen

Manoir #039;t Hoveke: Luxueuze kamers, private parkeergelegenheid en nabij historische sites. Slechts 5 km van Kortrijk, ideaal voor zakelijke en toeristische verblijven.

Klokhof Kortrijk | Restaurant - Feestzalen - Hotel in Kortrijk Hotel
Afstand: 3,3 km8.7
Klokhof Kortrijk | Restaurant - Feestzalen - Hotel
Sint-Anna 2, Kortrijk

Hostellerie Klokhof: Karaktervolle vierkantshoeve in Kortrijk met zalen voor 450 gasten, overnachtingsmogelijkheden, en een hoogstaande culinaire ervaring.

Culinair in Menen Hotel
Afstand: 3,1 km9.7
Culinair
Dronckaertstraat 508, Menen

Restaurant Culinair: Geniet van stijlvolle kamers met gratis WiFi, airco, en balkons, gecombineerd met topgastenservice van chef Steven en partner Lisa.

Vakantiehuis Het Preshoekhuis in Menen Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km10
Vakantiehuis Het Preshoekhuis
Preshoekstraat 37, Menen

Het Preshoekhuis: Luxe vakantiewoning in Het Preshoekbos, dichtbij Kortrijk met moderne faciliteiten, terras, petanquebaan en nabij topsteden zoals Brugge en Gent.

Chiconette in Kortrijk Bed and Breakfast
Afstand: 3,8 km9.5
Chiconette
Priesteragestraat 7, Kortrijk

Bed & Breakfast Chiconette in Bellegem: Comfortabele kamers, fietsvriendelijke faciliteiten, en nabij knooppunt 38 in het Leie-Schelde fietsnetwerk.

Informatie over Moeskroen

Moeskroen, gelegen in de provincie Henegouwen, België, vormt een strategische verbinding tussen België en Frankrijk. De stad functioneert als een belangrijk industrie- en handelscentrum en is eenvoudig bereikbaar via autosnelweg en spoor. De economie van Moeskroen is sterk gericht op textiel- en voedingsindustrie, wat historische weerspiegelingen biedt in de architectuur en de industriële erfgoedlocaties die bezoekers kunnen verkennen.

Naast de economische betekenis, biedt Moeskroen diverse toeristische attracties waaronder het beschermd kasteel van het Park van Moeskroen en de Sint-Bartholomeüskerk. Voor natuurliefhebbers zijn er wandel- en fietspaden beschikbaar in het nabijgelegen natuurgebied Bois Fichaux. Moeskroen organiseert jaarlijks verschillende evenementen en feesten die een inkijk geven in de lokale cultuur en tradities, wat het een boeiende bestemming maakt voor toeristen die een diepere verbinding met de regio willen ervaren.