Menu

Moorslede - 6 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Maison Mystique in Staden Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km10
Maison Mystique

Maison Mystique: Luxe vakantiewoning met wellnessfaciliteiten, verwarmd buitenzwembad, nabij steden als Brugge en Ieper. Perfect voor ontspanning en avontuur.

Hof Ter Roosebeke in Staden Vakantiehuis
Afstand: 5,6 km9.5
Hof Ter Roosebeke

Vakantiehoeve Hof Ter Roosebeke: Nabij Ieper, Diksmuide en Brugge. Drie ruime vakantiewoningen, dierenverzorging, paardrijden voor kinderen, en gezellige haardruimte.

De Sint-Antoniushoeve in Zonnebeke Vakantiehuis
Afstand: 6,0 km9.1
De Sint-Antoniushoeve

Sint-Antoniushoeve: Authentiek vakantiehuis voor 16 personen in Zonnebeke. Historische charme, moderne voorzieningen en dichtbij de bezienswaardigheden van Westhoek.

Vakantiewoning Het Zonnetje Zonnebeke in Zonnebeke Vakantiehuis
Afstand: 6,4 km9.5
Vakantiewoning Het Zonnetje Zonnebeke

Het Zonnetje: Rustige vakantiewoning (6-8 pers.) in Zonnebeke met zonnig terras. Nabij Ieper, Tyne Cot, en Bellewaerde voor een perfect familieverblijf.

De Kouterhoeve in Moorslede Hotel
Afstand: 1,0 km9.9
De Kouterhoeve

De Kouterhoeve: Luxe studio's in een historische boerderij nabij Moorslede. Vlakbij Tyne Cot Cemetery, Passchendaele Memorial en Ieper; ideaal voor rust en ontdekkingen.

't Baertshof in Zonnebeke Vakantiehuis
Afstand: 2,7 km9.9
't Baertshof

't Baertshof: Geniet van een landelijk verblijf in een gerenoveerde hoeve, met tuin, petanquebaan, overdekt terras, en nabij historische wandelroutes in Passendale.

Moorslede

Moorslede is een Belgische gemeente in de provincie West-Vlaanderen, bekend om haar historische en culturele erfgoed. De stad ligt dicht bij de grens met Frankrijk en omvat de deelgemeentes Dadizele en Slypskapelle. De geschiedenis van het gebied gaat terug tot de middeleeuwen, wat te zien is aan de architectonische structuren zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk en verschillende beschermde hoeves.

De gemeente biedt een rustige, landelijke omgeving die aantrekkelijk is voor natuurliefhebbers en wandelaars. Naast de verschillende wandel- en fietsroutes, kunnen bezoekers genieten van parken zoals het Dadizelepark. Moorslede is tevens een geschikte uitvalsbasis voor uitstapjes naar nabijgelegen steden zoals Ieper en Kortrijk, die bekend staan om hun rijke culturele en historische bezienswaardigheden.