Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oldeberkoop. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar rust en ruimte in het stralende Friese landschap? Met de hotels bij Oldeberkoop verblijf je in de provincie Friesland, vlakbij Steenwijk en Giethoorn. Je hebt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur. Vaar over de Friese meren, woon een paardenrace bij in Wolvega of bekijk de TT van Assen. Voor overnachten in Oldeberkoop bekijk je meteen de unieke aanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Actief in de natuur bij hotels Oldeberkoop

Op de grens tussen Zuidoost Friesland en Zuidwest Drenthe ligt het nationale park Drents-Friese Wold. Met ruim zesduizend hectare bos, graslanden, stuifzand en heide behoort dit park tot een van de grootste natuurgebieden van ons land. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets om dit wonderschone park vlakbij de hotels in Oldeberkoop te bewonderen. Naast bijzondere dieren en planten kom je onderweg zelfs prehistorische hunebedden tegen.

Giethoorn bezoeken tijdens overnachten in Oldeberkoop

Vlakbij Oldeberkoop ligt het sprookjesachtige dorp Giethoorn. Deze plek wordt ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd. Dit komt doordat het dorp op allerlei kleine eilandjes ligt, dat door 176 bruggen met elkaar wordt verbonden. Ieder eiland beschikt over zijn eigen boerderijen die stammen uit de achttiende of negentiende eeuw. Jaarlijks trekken maar liefst een miljoen toeristen naar Giethoorn om door het dorp te wandelen, fietsen of varen. Ga mee met een rondvaartboot, vaar zelf in een fluisterboot of ga suppen op het water. Bezoek daarnaast in het schilderachtige centrum van het dorp Museum de Oude Aarde. Hier vind je een interessante collectie aan edelstenen, sierstenen en fossielen. Bij Art pottery Giethoorn Floramics neem je een kijkje bij de galerie met bijzonder keramiek.

Paardenraces bijwonen bij hotels Oldeberkoop

Bezoek tijdens het overnachten in Oldeberkoop het gezellige dorp Wolvega. Deze plek is met name bekend als een van de laatst overgebleven drafbanen van ons land. Iedere week koersen de beste nationale en internationale paarden hier tijdens een spannende wedstrijd. Waag een gokje op je favoriete paard of volg een rondleiding door de stallen. Doe direct inspiratie op bij onze scherpe hotelaanbiedingen op Hotels.nl voor een Oldeberkoop hotel!

Waarom een hotel in Oldeberkoop boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro