Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Oosterwolde - Hotels.nl. Alle hotels in Oosterwolde. Doorzoek onze unieke aanbiedingen.

Op zoek naar rust en ruimte in de provincie Friesland? De hotels in de buurt van Oosterwolde bieden alle mogelijkheden om volledig te onthaasten van het drukke dagelijkse leven. Wandel of fiets in nabijgelegen natuurgebieden, zoals in het Drents-Friese Wold. Of bezoek gezellige steden bij het hotel Oosterwolde Friesland zoals Heerenveen, Drachten en Assen. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Oosterwolde op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen bij hotels Oosterwolde Friesland

Met maar liefst zesduizend hectare behoort het Nationaal Park Drents-Friese Wold tot een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Nederland. Vanaf het hotel in de buurt van Oosterwolde kun je op allerlei wijzen het groene paradijs bewonderen. Maak bijvoorbeeld een stevige wandeltocht samen met je hond, stap op de fiets vanaf het hotel in Oosterwolde Friesland of maak een rit te paard door het gebied. Onderweg trek je van vennetjes naar heidegebieden en van zandverstuivingen naar moerassen. Je komt her en der het karakteristiek esdorpenlandschap tegen met akkers en schilderachtige dorpjes.

Volop watersport bij de hotels in de buurt van Oosterwolde

Aangezien de provincie Friesland voor meer dan vijftig procent uit water bestaat, is het geen verrassing dat watersportliefhebbers dolgraag in deze streek verblijven. Of je nu een gepassioneerde kanoër bent, een ervaren zeiler of gewoon ontspannen wilt varen. De hotels bij Oosterwolde vormen het ideale startpunt voor jouw reis over het water. Trek bijvoorbeeld naar de Friese meren, huur een sloep, kano of sup en volg een van de vele vaarroutes door de streek.

Hotels in Oosterwolde met avontuur voor jong en oud

De hotels in Oosterwolde Friesland liggen in de buurt van bezienswaardigheden voor jong en oud. Bezoek vanaf het hotel in de buurt van Oosterwolde bijvoorbeeld het Klimbos Appelscha. In dit bos klautert iedereen groter dan 1,40 meter erop los tussen de boomtoppen. Of bezoek het Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe. Dit park beschikt over attracties als de Reuzenglijbaan, Flying Swing en waterglijbaan Hara Kiri. De kinderen rijden in het rond in trapauto´s of genieten van een voorstelling in het theater. Boek direct een van onze exclusieve aanbiedingen voor een hotel Oosterwolde op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oosterwolde boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro