Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Poperinge. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Zin om de provincie West-Vlaanderen in België te verkennen? Met de hotels in Poperinge op Hotel.nl geniet je volop van de bourgondische gastvrijheid. Wandel of fiets over de West-Vlaamse heuvels, ontdek de indrukwekkende geschiedenis van de streek of strijk neer op het terras voor een smakelijke portie Vlaamse friet. Neem direct een kijkje op Hotels.nl voor de scherpe aanbiedingen in Poperinge. Lees verder

Bezoek het Hopmuseum tijdens overnachten in Poperinge

De hotels in Poperinge bevinden zich in de Westhoek. Deze streek staat bekend om de karakteristieke hop- en bierwereld. Maak een ontspannen of juist actieve tocht door de hopvelden of breng tijdens het overnachten in Poperinge een bezoek aan het Hopmuseum. In dit museum kom je alles te weten over de teelt, oogst en verwerking van de hop. Bovendien beschikt dit museum over een Belgische biercollectie met maar liefst 2500 bieren. Voor kinderen is het museum ook uiterst geschikt met aangepaste speurtochten op leeftijd. Het hopbier smaakt overigens uitstekend in combinatie met andere streekgerechten. Proef bijvoorbeeld de hennepot, de mazarinetaart of diverse patés uit de regio.

De indrukwekkende historie rondom de hotels in Poperinge

Tijdens de Eerste Wereldoorlog speelde Westhoek en met name Ieper, een belangrijke rol in de veldslagen. Zo kwamen de Duitsers en de geallieerden tijdens de loopgravenoorlog tegenover elkaar te staan op deze locatie, waarbij honderdduizenden soldaten sneuvelden. In de lakenhal in Ieper bevindt zich het Flanders Fields museum, waar je alles te weten komt over deze indrukwekkende geschiedenis. Poperinge zelf was onbezet tijdens deze oorlog, zodat de Britse militairen op deze plek tijdelijk konden ontsnappen aan de gruwelijkheden. In het Talbot House in Poperinge was zelfs ruimte voor entertainment voor de soldaten. Bij Lijssenthoek Military Cemetery net buiten Poperinge vind je echter een speciale begraafplaats voor de militairen die tijdens de Eerste Wereldoorlog om het leven zijn gekomen.

Eropuit met de kinderen bij hotels Poperinge

Voor gezinnen met kinderen is er gedurende het overnachten in Poperinge van alles te beleven. Maak bijvoorbeeld een uitje naar Plopsaland De Panne met meer dan vijftig attracties. In maar liefst tien themazones zijn onder andere spectaculaire achtbanen, maar ook grappige ritjes voor peuters. Bovendien bekijk je allerlei betoverende liveshows van de Studio 100-personages. Reserveer direct een overnachting in Poperinge met de unieke hotelaanbiedingen van Hotels.nl!

Waarom een hotel in Poperinge boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro