Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Roggel. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Even ver weg van de dagelijkse drukte genieten van de gastvrije provincie Limburg? Met de hotels in Roggel geniet je van het prachtige heuvellandschap in het midden van de provincie. Vlakbij de hotels in de buurt van Roggel liggen bovendien diverse bezienswaardigheden, zoals de kasteeltuinen van Arcen, Designer Outlet Roermond en attractiepark Toverland. Bekijk meteen onze hotels nabij Roggel op Hotels.nl om inspiratie op te doen! Lees verder

Winkelen bij Designer Outlet Roermond tijdens overnachten Roggel

Tijdens het overnachten in Roggel urenlang shoppen? Breng dan een bezoek aan Designer Outlet Roermond! Dit overdekte winkelcentrum herbergt meer dan tweehonderd winkels voor urenlang shopplezier. In de winkels vind je toonaangevende merken als Prada, Gucci en Michael Kors tegen voordelige prijzen. Bovendien shop je hier je favoriete sportkleding van merken als Nike, Puma en Adidas. Kenmerkend voor de Designer Outlet zijn de hoge kortingen op de kledingmerken. De kortingen lopen soms wel op tot zeventig procent. Zo houd je alle ruimte in je budget om in een van de gezellige cafés of restaurants in het stadshart van Roermond aan te schuiven.

Eropuit naar Thorn: de witte parel van Limburg

Vlakbij de hotels in de buurt van Roggel ligt Thorn. Deze stad met witgekalkte huizen heet ook wel de 'witte parel van Limburg'. Laat je door een ervaren gids rondleiden door de stad en maak bijvoorbeeld een tussenstop bij de Abdijkerk of het begijnhof met bakkershuizen, ook wel 'Pottehuuskes' genoemd. Geniet daarna van een vers gebakken pannenkoek bij de Pannenkoekenbakker van Thorn. Dit restaurant bevindt zich in een zeventiende-eeuws monumentaal pand. Bezoek je het restaurant als gezin met kinderen? Dan krijgen de kinderen bij een kinderpannenkoek muntgeld waarmee ze in de speelgoedwinkel grappig speelgoed kunnen kopen.

Hotels bij Roggel voor jong en oud

Overnacht je met een heel gezin bij een hotel in Roggel? Dankzij de vele attracties in de omgeving verveelt jong en oud zich geen moment. Maak vanaf het hotel in de buurt van Roggel bijvoorbeeld een uitstapje naar het Klimbos in Weert. Hier zoef je over vier verschillende klimparcoursen. Of bezoek het attractiepark Toverland in Sevenum. Stap in een van de achtbanen voor een spetterend avontuur. Reserveer direct een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Roggel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Roggel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro