Menu

5 accomodaties in Sint Eustatius

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Sint Eustatius, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Quill's Garden in Oranjestad Hotel
Afstand: 1,7 km9.9
Quill's Garden
, Oranjestad

Quill Gardens Boutique Hotel: Luxe kamers, wereldklasse duiksport, adembenemende uitzichten & historische bezienswaardigheden bij The Quill vulkaan.

The Old Gin House Oranjestad in Oranjestad Hotel
Afstand: 898 meter8.5
The Old Gin House Oranjestad
Oranjebaai 1, Oranjestad

Zwembad, restaurant, gratis WiFi, dichtbij duik- en surfspots, vlak naast zwart lavastrand en Fort Oranje.

Talk of the Town Inn & Suites in Oranjestad Hotel
Afstand: 847 meter10
Talk of the Town Inn & Suites
L.E. Saddler Road 9, Oranjestad

Talk of the Town Inn and Suites: Geniet van comfortabele bungalows, een zwembad, en top duiklocaties in het hart van Oranjestad, St. Eustatius.

Princess Inn in Oranjestad Appartementen complex
Afstand: 88 meter10
Princess Inn
Hare Majesteit Koningin Beatrixweg 8, Oranjestad

Princess Inn in Oranjestad: Luxe appartementen voor gezinnen en duikers, naast restaurants en bars. Nabij Scubaqua en Golden Rock Dive Centers.

Papaya Inn in Oranjestad Hotel
Afstand: 1,2 km9.3
Papaya Inn
William Plantz Road 3A, Oranjestad

Papaya Inn: Ervaar comfort in St. Eustatius met goed uitgeruste kamers, tuinontbijt, en nabijheid van historische bezienswaardigheden. Perfect voor elke reiziger!

Informatie over Sint Eustatius

Sint Eustatius, vaak kortweg Statia genoemd, is een Caribisch eiland en bijzonder gemeentelijk gebied van Nederland. Gelegen in het noordoosten van het Caribisch gebied, tussen Sint Maarten en Saba, staat het eiland bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid. Het meest opvallende kenmerk van Sint Eustatius is de slapende vulkaan, de Quill, die geliefd is bij wandelaars en natuurliefhebbers. De vulkaan biedt diverse wandelpaden, rijke biodiversiteit en panoramische uitzichten over het eiland en de omliggende zeeën.

Het eiland kent een rijke geschiedenis die terug te zien is in de goed bewaarde koloniale gebouwen en ruïnes, zoals Fort Oranje. De bestemming is ideaal voor duik- en snorkelliefhebbers dankzij het heldere water en de overvloed aan maritiem leven rondom het beschermde marine park. Doordat het eiland minder commercieel en overvol is dan andere Caribische bestemmingen, biedt Sint Eustatius een authentieke en ontspannende ervaring voor toeristen die op zoek zijn naar een ongerepte bestemming.