Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Urmond Limburg: unieke deals

Zoek jij goedkope hotels bij Urmond voor een verrassende vakantie in het zuiden van Limburg? Dan word je met de unieke topdeals van Hotels.nl op je wenken bediend! Via ons is het een eitje om in Urmond een hotel te vinden voor een bijzonder lage prijs. Urmond ligt bij de Maas aan het Julianakanaal bij Geleen. Het heeft een beschermd dorpsgezicht met een ommuurde terpkerk, een Schippershuis en diverse historische woonhuizen. In de omgeving zijn volop mogelijkheden voor leuke activiteiten. Lees verder

Bezienswaardigheden bij hotels in Urmond

Nabij de hotels van Urmond liggen een aantal schitterende fiets- en wandelroutes. Zo is het mogelijk om te wandelen en te fietsen door Rivierpark Maasvallei. De routes rond Leut en Meers leiden je langs de mooiste plekjes bij de Maas in Nederland en België. In Berg aan de Maas kun je bijvoorbeeld met het pontje de rivier oversteken. Een leuk museum in de buurt van Urmond is het Archeologisch Museum Stein. In Stein is overigens ook een uitstekende bierbrouwerij: De Fontein. Andere bezienswaardigheden zijn de diverse kastelen in de omgeving, zoals Kasteel Elsloo, Kasteel Limbricht en Kasteel Obbicht.

Weekendje weg en logeren in mooie hotelkamer

Tijdens een weekendje weg in Urmond is een bezoek aan het fraaie historische centrum van de stad Sittard een must. Hoogtepunten zijn onder meer de twee prachtige kloosters, de schootsvelden en de unieke eeuwenoude omwalling. Je kunt er bovendien heerlijk winkelen en uitgaan. Verder ben je vanuit Urmond gauw bij het Belgische Nationaal Park Hoge Kempen! Dit unieke natuurgebied bestaat uit uitgestrekte dennenbossen, kleurige heidevelden en diverse waterplassen. Andere tips voor uitstapjes in de regio: een dagje Maastricht, een uitje naar de grotten van Valkenburg en shoppen bij Maasmechelen Village Designer Outlet.

Urmond hotel: de aanbiedingen

Wil jij zo gauw mogelijk een voordelig hotel in Urmond scoren? Doorzoek dan de hotelaanbiedingen op Hotels.nl! Kijk bijvoorbeeld naar de Van der Valk deals op onze website en ga voor een verblijf in de herfstvakantie. Je hebt de keuze uit scherp geprijsde hotelovernachtingen en fantastische arrangementen met handige extraatjes, zoals fietshuur en diner.

Waarom een hotel in Urmond boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro