Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Venray. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Het hart van Limburg ontdekken? Met de hotels in de omgeving van Venray verblijf je in het noorden van de gastvrije provincie. Maak wandelingen in de verscheidene natuurgebieden rondom de hotels in Venray, verken de geschiedenis van de streek of geniet van moderne kunst. Daarnaast liggen steden als Roermond, Eindhoven, Nijmegen en Düsseldorf om de hoek. Laat je verrassen door onze hotel Venray aanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Duik in de geschiedenis bij hotels Venray

Tijdens het overnachten in Venray maak je kennis met de rijke geschiedenis van de streek. Maak vanaf de hotels in Venray centrum bijvoorbeeld een uitstapje naar de indrukwekkende Grote Kerk of bezoek het Venrays Museum voor de historie van de regio. Bij het Oorlogsmuseum in Overloon en de Venray War Cemetry kom je alles te weten over de Tweede Wereldoorlog. De Wervelose Schans in Merselo vertelt over de schaapscompagnieën in de buurt.

Wandelen en fietsen tijdens overnachten in Venray

De hotels in Venray centrum bevinden zich op een steenworp afstand van zowel natuurgebied De Peel als de rivier de Maas. Hierdoor is er volop de ruimte om de natuur in de trekken voor een wandel- of fietstocht. De hotels in omgeving Venray liggen dichtbij het fiets- en wandelknooppuntennetwerk, waardoor je gemakkelijk langs alle bezienswaardigheden van de stad trekt. Jaarlijks organiseert de stad bovendien een wandelevenement, welke een uitstekende training is voor de Nijmeegse Vierdaagse. Terug bij het hotel in Venray centrum strijk je neer op een van de sfeervolle terrassen voor een smakelijke Limburgse vlaai.

Eropuit vlakbij de hotels Venray

Naast historie en natuur vind je diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving. Zo bezoek je vanaf de hotels bij Venray Odapark om allerlei moderne kunst te bewonderen. Op Raceway Venray zoeven de motors over de ovale racebaan aan je neus voorbij. In nabijgelegen steden als Eindhoven, Roermond en Nijmegen beleven shopaholics urenlang winkelplezier in de trendy boetieks. Bovendien ligt de Duitse grens vlakbij, zodat je binnen een handomdraai in steden als Düsseldorf bent. Voor gezinnen met kinderen is een uitstapje naar Toverland in Sevenum een aanrader. Bekijk meteen onze hotel Venray aanbiedingen voor jouw volgende verblijf in Limburg!

Waarom een hotel in Venray boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro