Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vlaardingen? De beste deals voor stedentrip Rijnmondgebied

Zin in een hotelovernachting in een bruisende stad? De hotels in Vlaardingen zijn ideaal voor een leuke stedentrip in het Rijnmondgebied, waarbij je een kijkje neemt in Rotterdam en uitwaait op het strand. Lees verder

Overnachten Vlaardingen vlakbij alle bezienswaardigheden

Overnachten in een hotel in Vlaardingen met een aanbieding is een voordelige manier om deze verrassende stad te leren kennen. Vlaardingen, met een mooie ligging aan de Nieuwe Maas, heeft een fraai historisch centrum met tal van monumentale panden. Aan de Markt staat het oude stadhuis en ook de Grote Kerk valt op. Verder heeft Vlaardingen een pittoreske haven, waar je eenvoudig een mooie rondvaart maakt. In Museum Vlaardingen kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad en de toekomstige ontwikkelingen. Rond Vlaardingen liggen een aantal mooie natuurgebieden, waaronder de Broekpolder en de Vlietlanden, die je ontdekt met een fluisterboot. Natuurliefhebbers bezoeken vanuit Vlaardingen Nationaal Park De Biesbosch om te speuren naar bevers.

Goedkoop hotel Vlaardingen voor stedentrip Rotterdam

Overnachten in Vlaardingen is ook een aanrader als je zin hebt om een dagje te winkelen. Bijvoorbeeld in Rotterdam, waar je terecht kunt in de Koopgoot en Markthal. Verder bewonder je in Rotterdam iconische gebouwen, zoals de Euromast, Erasmusbrug, het Centraal Station en de kleurrijke kubuswoningen. Voor een prachtig uitzicht ga je naar het observatiedek van de Euromast. Kunstliefhebbers bezoeken het depot van Museum Boijmans van Beuningen, terwijl het museum wordt verbouwd. Krijg je geen genoeg van kunst en cultuur? In Den Haag maak je een wandeling over het Binnenhof en bezoek je het Mauritshuis, waar je beroemde werken van Vermeer en Rembrandt bekijkt. Je combineert een stadsbezoek met ontspanning aan het strand van Scheveningen. Ook het strand van Hoek van Holland is vanuit een hotel in Vlaardingen goed bereikbaar. Een heerlijke plek om op adem te komen na een dag in de stad.

Hotel Vlaardingen aanbieding: profiteren van veel voordeel

Zoek je een goedkoop hotel in Vlaardingen? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in de buurt van Rotterdam. Daarnaast zijn er tal van andere bestemmingen in de rest van Nederland die je met veel voordeel boekt.

Waarom een hotel in Vlaardingen boeken bij hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vlaardingen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro