Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Winschoten. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zin om te verblijven in de "Roos in de regio"? Met de hotels in Winschoten op Hotels.nl maak je kennis met het boeiende landschap van de provincie Groningen. Als tweede winkelstad van de provincie Groningen shop je hier naar hartenlust. Bovendien ligt de bruisende studentenstad Groningen om de hoek. Of trek de Duitse grens over om gezellige dorpjes bij onze oosterburen te bezoeken. Bekijk meteen onze aanbiedingen op Hotels.nl voor een voordelig hotel in Winschoten centrum. Lees verder

Natuur en cultuur bij hotels Winschoten

Met het Winschoten hotel geniet je volop van de natuur in de omgeving. Zo bevindt zich vlakbij de hotels in Winschoten centrum een rosarium. Dit stadspark van 70 hectare groot beschikt over 20.000 rozen van 320 soorten. Dit maakt het rosarium een van de grootste van Nederland. Daarnaast bestaat het park voor 6 hectare uit bijzondere waterpartijen. Voor een dosis cultuur maak je tijdens het overnachten in Winschoten een uitstapje naar het Museum Stoomgemaal. Hier zie je het enige stoomgemaal dat nog overgebleven is in de regio. In Cultuurhuis de Klinker vind je theater, films en een bibliotheek.

Op stap in Groningen tijdens overnachten in Winschoten

Met de gezellige stad Groningen op een steenworp afstand, mag een bezoek aan deze provinciehoofdstad niet ontbreken bij het verblijf in het Winschoten hotel. Wandel door de unieke hofjes van de stad, beklim de Martinitoren of geniet van de gezellige marktpleinen. In het Groninger Museum bewonder je moderne architectuur, terwijl je in de Prinsentuin volledig tot rust komt in een groene oase. Hier geniet je van een vers kopje thee bij de theeschenkerij, of wandel je langs de fraai aangelegde tuin.

De Wadden bezoeken vanaf hotels Winschoten

Gezien de ligging in het noorden van het land maak je vanaf de hotels bij Winschoten een prachtige overtocht naar de verschillende Waddeneilanden. Dit natuurgebied is zo uniek, dat het zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst is. Je hebt hierbij niet alleen de keuze uit de Nederlandse Waddeneilanden, maar trekt net zo eenvoudig de Duitse grens over om de Duitse eilandengroep te bezoeken. Boek meteen een hotel in Winschoten dankzij onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Winschoten boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Winschoten te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro