Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Workum: goedkoop verblijf in Friesland

Denk jij aan een vakantie in Friesland en zoek je een laag geprijsd hotel in Workum? Kom dan via Hotels.nl overnachten in Workum en ga bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief diner. Als je in Workum een hotel boekt, kun je rekenen op een gastvrije ontvangst en een ontspannen verblijf. Deze Friese stad heeft ontzettend veel te bieden op het vlak van watersport en cultuur. Ook voor een gezellig terras of een goed restaurant ben je hier aan het juiste adres. Lees verder

Uitjes vanuit hotel in Workum centrum

Overweeg je om vanuit je hotel Workum centrum te verkennen? Dat is een goed idee, want een wandeling door deze historische stad is zeker de moeite waard. Je komt onder meer langs het voormalige stadhuis, de St. Gertrudiskerk en een stoere fontein met beelden van twee woeste leeuwen. Tijdens je wandeltocht raden we je aan om een bezoek te brengen aan het Jopie Huisman Museum. Dit is gewijd aan de kunstwerken van de Friese schilder Jopie Huisman. Ook een bezoek aan Museum Warkums Erfskip in het oude waaggebouw bevelen we je van harte aan. Verder vind je in Workum diverse leuke galeries en ateliers. Voorbeelden hiervan zijn de originele beelden van verschillende materialen bij SpooneyWorld Factory en fraaie houten beeldhouwwerken bij Fjoer.

Overnachten in Workum: nog meer zien en doen

Rondom Workum is veel water te vinden: het IJsselmeer en de Friese meren. Kom je in Workum overnachten? Grijp dan je kans om hier van te genieten. Dit doe je bijvoorbeeld door mee te zeilen op een skûtsje. Dat is een historisch Fries zeilschip. Uiteraard is het ook mogelijk een zeilbootje of een sloep te huren als je wilt gaan varen. Verder kun je relaxen aan het strand, kitesurfen op het IJsselmeer en mooie fietstochten door de omgeving maken.

Een voordelig hotel bij Workum

Wil jij voordelig in Workum overnachten? Boek dan via Hotels.nl een hotel in Workum. Wij maken het je eenvoudig om in Workum een hotel voor een lage prijs te vinden. Maak je keuze uit goedkope hotelovernachtingen en unieke arrangementen.

Waarom een hotel in Workum boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Workum te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro