Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zedelgem. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een charmant hotel vlakbij Brugge en de Belgische Noordzeekust? Met de hogels bij Zedelgem geniet je zowel van de rust en de natuur als het bruisende stadshart van Brugge. Beklim het Belfort, volg een workshop om Belgische bonbons te maken of maak een rondvaarttocht door de stad. Laat je meteen inspireren door onze Zedelgem hotels op Hotels.nl! Lees verder

Zedelgem hotel boeken vlakbij Brugge

Tijdens het overnachten in Zedelgem bevind je je op een steenworp afstand van Brugge. De centrum van deze middeleeuwse stad is zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst. Vanaf het 83 meter hoge Belfort geniet je van een waanzinnig uitzicht over de stad. Bovendien maken de 47 klokken van het bouwwerk al vijfhonderd jaar muziek in Brugge. Liefhebbers van winkelen kijken hun ogen uit in de vele boetieks en concept stores op de Mariastraat en Steenstraat. Tijdens de wintermaanden is er bovendien een gezellige kerstmarkt waar het aangenaam vertoeven is. Er is zelfs een verlichte schaatsbaan om een magische avond te beleven. Vervolgens keer je terug naar het hotel bij Zedelgem voor een comfortabele nachtrust.

Het bourgondische leven bij de hotels Zedelgem

Het overnachten in Zedelgem bestaat uit meer dan schitterende monumentale panden en pleinen. In deze regio houdt men van het goede bourgondische leven met smaakvol eten en drinken. Zo zijn er in de regio talrijke streekbieren die je uiteraard op een van de vele terrassen kunt proberen. Liefhebbers van chocolade halen in de nabijgelegen stad Brugge hun hart op. Er zijn maar liefst vijftig lokale chocolatiers aanwezig om deze lekkernij te proeven. Ook kun je een chocoladeworkshop volgen om zelf de zoete bonbons te maken. In Brugge staat bovendien het enige Frietmuseum ter wereld. De perfecte plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van de populaire snack. Uiteraard kun je ook een smakelijk frietje bestellen in het museum.

Uitwaaien aan de kust bij de hotels in Zedelgem

Het Zedelgem hotel bevindt zich vlakbij de Belgische kust. Het brede zandstrand biedt vier seizoenen lang strandplezier om te zonnen, zwemmen of wandelen. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige badplaats Oostende vanaf de Zedelgem hotels. Neem een kijkje bij onze hotels in Zedelgem op Hotel.nl voor jouw volgende reis!

Waarom een hotel in Zedelgem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro