Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aalter. Bekijk onze unieke aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar de perfecte combinatie van beleven en onthaasten? Met de hotels bij Aalter op Hotels.nl geniet je samen met je partner, vrienden of gezin van de bourgondische gastvrijheid. Bovendien liggen geliefde Belgische steden als Brugge en Gent vlakbij. Maak nu kennis met de voordelige deals voor een hotel in Aalter België op Hotels.nl! Lees verder

Prachtige wandelingen bij het Aalter hotel

De regio rondom de hotels bij Aalter staat bekend als de groenste regio van Vlaanderen. Trek je wandelschoenen aan en maak een wandeltocht door het natuurgebied Kraenepoel vol bijzondere planten en dieren. Het bruisende dorp Aalter maakt deel uit van acht dorpen die stuk voor stuk unieke bezienswaardigheden hebben. Bezoek bijvoorbeeld de bossen van Sint-Maria-Aalter, het kasteel bij Poeke of het Drongengoed bij Ursel. Dankzij de aangelegde wandel- en fietsroutes heb je alle gelegenheid om de provincie Oost-Vlaanderen te verkennen. Een fiets huur je eenvoudig bij de lokale fietsenwinkel vlakbij het Aalter hotel.

Bruisende steden Gent en Brugge vlakbij hotel Aalter België

De hotels in Aalter bevinden liggen zowel dichtbij Gent als bij Brugge. Vanaf het treinstation in Aalter vertrekken er bovendien ieder half uur treinen naar beide steden. Bezoek in Gent de Sint-Baafskathedraal om het kunstwerk Lam Gods van Hubert en Jan van Eyck te bewonderen. Of beklim de driehonderd treden van het Belfort voor een schitterend uitzicht over de stad. In Brugge maak je een prachtige rondvaart over de 'reien' langs de fotogenieke stad. Bovendien genieten de culinaire fijnproevers in Brugge van dé Belgische specialiteiten friet en chocolade. Bezoek hiervoor zowel het Frietmuseum als Choco Story. Bij beide musea kom je alles te weten over de historie van beide producten. Bij Choco Story mag je zelfs zelfs aan de slag met een pralineworkshop.

Aangenaam vertoeven aan de kust bij hotels in Aalter

Voor strandplezier ben je met een hotel in Aalter België aan het juiste adres. De hotels bij Aalter bevinden zich namelijk vlakbij de badplaats Oostende. Gedurende ieder seizoen is het aangenaam vertoeven. Tijdens de warme zomermaanden kun je urenlang luieren in het zand met een goed boek, terwijl je gedurende de frissere maanden een romantische strandwandeling maakt. Bekijk meteen het aanbod voor een Aalter hotel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Aalter boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aalter te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro