Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aardenburg. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Er even heerlijk tussenuit met je partner aan de Zeeuwse kust? Met hotels in Aardenburg van Hotels.nl verblijf je in de oudste stad van de provincie Zeeland. Niet alleen heb je hier alle ruimte voor sportieve activiteiten in de buitenlucht, ook geniet je bij het hotel in Aardenburg van all inclusive faciliteiten als een indoor sauna. Bekijk meteen onze hotels bij Aardenburg op Hotels.nl. Lees verder

Overnachten in hotels bij Aardenburg; de oudste stad van Zeeland

Uit opgravingen blijkt dat Aardenburg al zo'n 8000 jaar geleden bewoond werd. Vlakbij het Aardenburg hotel kun je nog altijd opgravingen van met name de Romeinse tijd bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld het fort Castellum Rodanum. Daarnaast zijn veel vondsten te zien in het Archeologisch Museum. Verder is een bezoek aan de Sint Bavokerk een aanrader. Deze kerk werd door monniken gebouwd sinds 925. Zo kun je hier sarcofagen met grafschilderingen bewonderen die gemaakt uit zijn in de veertiende en vijftiende eeuw. Tijdens een wandeling in de stad bij het Aardenburg hotel vallen bovendien de stadspoorten meteen op. In vroegere tijden werden de stadspoorten 's avonds gesloten, tegenwoordig is dit niet meer het geval. De stadspoort die nu nog aanwezig is, komt uit 1650.

Sporten in de natuur bij het hotel in Aardenburg Zeeland

Het hotel in Aardenburg all inclusive biedt alle mogelijkheid voor sportieve activiteiten in de natuur. Zo heb je alle gelegenheid om te hardlopen, aan nordic walking te doen of te fietsen door de bossen, duinen en langs het strand. Op nog geen zes kilometer afstand ligt bovendien het gezellige stadscentrum van Sluis. In het Bizarium, een museum van Sluis, zie je de meest creatieve uitvindingen. Bovendien vallen tijdens een wandeling in Sluis de stadswallen direct op. Deze verdedigingsmuren zijn wel 600 jaar oud!

Ontspannen aan de Belgische kust bij Aardenburg hotel

Het hotel in Aardenburg Zeeland ligt op nog geen twintig minuten afstand van de Belgische badplaats Knokke. Met twaalf kilometer aan stranden heb je hier alle ruimte om zandkastelen te bouwen, te zwemmen in zee of een lange strandwandeling met je geliefde te maken. Bekijk meteen onze hotels Aardenburg op Hotels.nl om inspiratie op te doen.

Waarom een hotel in Aardenburg boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aardenburg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro