Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Appelscha. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Overnachten in het prachtige Friesland om actief te zijn in de natuur? Met de hotels Appelscha maak je kennis met de veelzijdige natuurgebieden in de regio. De provincie Friesland is met name bekend vanwege de Friese meren en het Waddengebied, maar de regio heeft nog veel meer te bieden, zoals het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Geniet samen met je partner, gezin of vrienden van een ontspannen verblijf met de hotels in Appelscha van Hotels.nl! Lees verder

Buitenactiviteiten bij het Appelscha hotel

Het overnachten in Appelscha is ideaal als je outdoor activiteiten tijdens je verblijf in Friesland wilt ondernemen. De hotels in de buurt van Appelscha liggen namelijk aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold. Dit natuurgebied is qua grootte het tweede bosgebied van Nederland. In het bos bij de hotels Appelscha trek je door maar liefst 6100 hectare vol dichte bossen, kleurrijke heide en drassige moerassen. Bovendien staat de regio bekend om zijn zandverstuivingen bij het Aekingerzand. Je kunt het landschap bij het Appelscha hotel op meerdere manieren ontdekken. Zo zijn er bij het hotel in de buurt van Appelscha wandelingen, paardrijtochten en fietstochten mogelijk. Verder kun je bij het overnachten in Appelscha klimmen in een klimpark of baantjes trekken in het Bosbad.

Kunst en cultuur bij Appelscha overnachten

Niet alleen voor natuur, maar ook voor een flinke dosis cultuur ben je bij het Appelscha hotel op de juiste bestemming. Bezoek bijvoorbeeld het Textielcentrum Hawar waar je alles te weten komt over stoffen of ga naar het Glasatelier in Appelscha voor unieke kunstwerken van glas. In de Art Gallery van Oosterwolde bewonder je bij het Appelscha overnachten bijzondere schilderijen en keramiek. Verder zijn er speciale kunstroutes om te bewandelen bij de hotels in de buurt van Appelscha. Wandel bijvoorbeeld de beeldenroute door de Parkbossen van Roodbaard.

Het gevangenisdorp Veenhuizen bij hotels Appelscha

Uniek om te bezoeken bij het overnachten in Appelscha is het dorp Veenhuizen. Maak kennis met de indrukwekkende geschiedenis door te wandelen in het complex waar vroeger arme gezinnen en wezen werden opgevangen. Je vindt hier diverse rijksmonumenten die kenmerkend zijn voor deze tijd. Benieuwd naar voordelige hotels in Appelscha? Bekijk meteen ons unieke aanbod voor Appelscha hotels op Hotels.nl!

Daarom Hotels.nl

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro