Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Appeltern. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Een luxueuze overnachting in een oer-Hollands landschap? De hotels Appeltern van Hotels.nl bieden je alle rust en ruimte om volledig van de Nederlandse natuur te genieten. Trek door de uitgestrekte landerijen met pittoreske dijkhuizen langs de kronkelende rivieren met veerpontjes. Onderweg kom je langs gezellige dorpen en velden met fruitbomen. Boek direct jouw Appeltern hotel met de unieke hotel aanbiedingen van Hotels.nl! Lees verder

Voordelige hotels in de buurt van de Appeltern tuinen

De hotels in Appeltern bevinden zich vlakbij de beroemde Tuinen van Appeltern. Maak bij het overnachten in Appeltern een uitstapje naar het park met maar liefst 200 uiteenlopende modeltuinen. Je vindt hier de nieuwste trends als het gaat om tuinen, met in iedere tuin een andere unieke stijl. Bovendien kun je bij de hotels in de buurt van de Appeltern tuinen verschillende workshops, cursussen en events bijwonen. Voor kinderen is er bij de Tuinen van Appeltern bij het hotel ook van alles te beleven. Zo is er een gigantisch speeleiland van drie hectare bij de tuinen aanwezig boordevol speelmaterialen.

Bij Appeltern overnachten dichtbij de natuur

De hotels Appeltern lenen zich uitstekend voor een lange wandeling of fietstocht in de omgeving. Je kunt in het Land van Maas en Waal volledig onthaasten. Bezoek bijvoorbeeld het natuurgebied De Gouden Ham. Dit grote waterrecreatiegebied tussen Appeltern en Maasbommel beschikt over allerlei watersportvoorzieningen om te varen, vissen, zwemmen en meer. De plek is dankzij de verbinding met de rivier de Maas perfect voor liefhebbers die in een bootje varen. Voor meer natuur met bos, heide en vennen bezoek je bij het overnachten in Appeltern de Overasseltse en Hatertse Vennen. Neem je verrekijker mee en spot bijzondere diersoorten als reeën, vossen en eekhoorns.

In Appeltern overnachten en winkelen in de omgeving

Naast natuur heb je bij de Appeltern hotels vele shoppingmogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige dorp Wijchen met allerlei soorten winkels. Daarnaast haal je bij de boerderijen en landwinkels die gevestigd zijn in het Land van Maas en Waal zelf de lekkerste streekproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf gebrouwen bier, honing van de imker of verse boerenkaas? Reserveer meteen jouw favoriete hotel in Appeltern op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Appeltern boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Appeltern te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro