Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Appingedam. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Klaar om het oer-Hollandse landschap van het noorden van Groningen te verkennen? Met de hotels Appingedam van Hotels.nl verblijf je bij een van de mooiste steden in de provincie Groningen. Het middeleeuwse stadshart van Appingedam is zelfs uitgeroepen tot een beschermd stadsgezicht. Bezoek een van de musea, maak lange wandelingen of fietstochten door het polderlandschap of maak een boottocht naar een van de Waddeneilanden bij het overnachten in Appingedam. Laat je verrassen door onze unieke hotel aanbiedingen op Weekendjeweg.nl. Lees verder

In het schilderachtige stadje Appingedam overnachten

Appingedam mag dan stadsrechten hebben, met zo'n 12.000 inwoners heb je het gevoel alsof je in een charmant dorp rondwandelt. Het stadscentrum bestaat uit prachtige gebouwen uit de middeleeuwen. Uniek zijn de zogenaamde 'hangende keukens' bij de gebouwen, waarbij de keukens daadwerkelijk boven het kanaal de Damsterdiep zweven. Leer meer over de geschiedenis van het stadje in het Museum Stad Appingedam. Andere musea die zeker een bezoek waard zijn bij de hotels in Appingedam zijn de Groninger Zilverkamer met fonkelend Gronings zilverwerk en Museum Møhlmann met allerlei bijzondere kunst.

Actief in de natuur bij de hotels Appingedam

Het Appingedam hotel leent zich uitstekend voor allerlei sportieve activiteiten in de omgeving. Zo maak je een prachtige wandeling over (een deel van) het Pronkjewailpad bij het overnachten in Appingedam. Dit geliefde wandelpad is maar liefst 1000 kilometer lang en trekt langs alle populaire bezienswaardigheden van de provincie Groningen. Maak vanaf het Appingedam hotel bijvoorbeeld een uitstapje langs het nationaal park Lauwersmeer, vesting Bourtange of de bruisende stad Groningen. Naast wandelen kun bij Appingedam overnachten ook een fiets en kano huren om de omgeving te verkennen.

Bezoek het Duitse Waddeneiland Borkum bij overnachten Appingedam

Vanaf de vlakbij gelegen kustplaats maak je een 50 minuten durende overtocht met de veerboot naar het Duitse Waddeneiland Borkum. Dit eiland is het meest westelijk van de Duitse Waddeneilanden. Op het eiland heb je alle ruimte voor activiteiten op het strand. Zo kun je surfen, zwemmen, beachvolleyballen of met een kite-buggy rijden. Bij eb vertelt een enthousiaste gids je alles over de wereld van de zee tijdens het wadlopen. Meer weten over Appingedam overnachten? Neem direct een kijkje bij onze voordelige hotel aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Appingedam boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro