Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Arcen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Even helemaal tot rust komen in Noord-Limburg? Boek dan een van de hotels Arcen op Hotels.nl! Bij het overnachten in Arcen geniet je volop van de natuur in het nabijgelegen Nationaal Park de Maasduinen of laat je je onderdompelen in de luxe van een wellness resort. Bekijk meteen de unieke hotel aanbiedingen voor overnachten Arcen op Hotels.nl! Lees verder

Ontspannen in een wellness centrum bij overnachten in Arcen

Voor uitgebreid relaxen ben je met de hotels Arcen op het juiste adres. Zo bevinden de Arcen hotels zich vlakbij het wellness centrum Thermaalbad Arcen. In dit wellness resort stap je in zwembaden met verschillende temperaturen, ontspan je in de sauna of bubbel je weg in de whirlpool. Kies voor een gezichtsbehandeling of een massage om alle drukte uit het dagelijks leven te vergeten tijdens het overnachten Arcen. Bij het wellness centrum is bovendien een sfeervol restaurant aanwezig waar je overheerlijke gerechten bestelt.

Wandelen en fietsen in de natuur bij hotels in Arcen

Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij het hotel in de buurt van Arcen. Trek je stevige wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak een mooie tocht door Nationaal Park De Maasduinen. Dit park bij het Arcen hotel behoort tot een van de drie nationale parken die in de regio aanwezig zijn. Onderweg kom je dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heidevelden en prachtige rivierduinen met stuivend zand tegen. Vergeet ook niet om een verrekijker mee te nemen om bijzondere dieren te spotten. Zo komt de kraanvogel graag naar het gebied bij het hotel in de buurt van Arcen voor een tussenstop of zie je een zandhagedis voorbij komen.

Bijzondere bezienswaardigheden bij het Arcen hotel

Tijdens het overnachten in Arcen mag je een bezoek aan de Kasteeltuinen van Arcen niet overslaan. Dit kasteel uit de zeventiende eeuw beschikt over schitterende tuinen met verschillende thema's. Zo wandel je het ene moment in het romantische rosarium, terwijl je je het andere moment in Aziatische sferen waant bij de Japanse tuin. De Kasteeltuinen vlakbij het Arcen hotel zijn voor jong en oud geschikt. Kinderen doen bijvoorbeeld mee aan de avontuurlijke speurtocht. Of speel met het hele gezin op de minigolfbaan. Regelmatig organiseert het kasteel evenementen, zoals roofvogeldemonstraties of muziekoptredens. Neem gelijk een kijkje bij de hotel aanbiedingen van Hotels.nl voor een bijzondere overnachting in Arcen!

Daarom Hotels.nl

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro