Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos weekendje in de Ardennen in hotels in Arlon

Zin in een weekendje in Belgisch-Luxemburg? In hotels in Arlon geniet je van prachtige natuur van de Ardennen en maak je bijzondere uitstapjes in de omgeving. Lees verder

Comfortabel overnachten in hotel in Luxemburg in Arlon

Overnachten in Arlon doe je in comfortabele hotels. Deze stad, ook wel bekend als Aarlen, heeft veel te bieden. Samen met Tongeren en Doornik (Tournai) is dit de oudste stad van België. Een opvallend bouwwerk is de Sint-Donatuskerk. De 17e-eeuwse kerk, die gelegen is op een heuvel, is gebouwd op de restanten van een kasteel uit de 16e eeuw. In het Archeologisch Museum in Arlon bewonder je een fraaie collectie Romeinse vondsten. Buiten de stad ligt de archeologische vindplaats van Clairefontaine, bestaande uit de restanten van een Cisterciënzer klooster en een middeleeuwse priorij. Ook de abbatiale crypte is intact gebleven. Vlakbij Arlon bezoek je ook de bron van de rivier Semois.

Overnachten in Arlon met uitstapjes in de omgeving

Vanuit een hotel in Luxemburg in Arlon maak je leuke uitstapjes in de omgeving. Arlon ligt vlakbij de grens met Frankrijk en Luxemburg, dus je bezoekt tijdens een weekendje weg eenvoudig meerdere landen. Binnen een half uur ben je in Luxemburg-Stad, de hoofdstad van het hertogdom. Een must see attractie zijn de kazematten. Dit ondergrondse militair gangenstelsel heeft een rijke geschiedenis. Ook het feodale kasteel van Vianden is een aanrader. In de buurt van Arlon valt ook genoeg te zien. Beroemd is het kasteel van Godfried van Bouillon uit de 8e eeuw, in de gelijknamige plaats Bouillon. Ook bijzonder is Hotel de La Poste, waar Napoleon in september 1870 overnachtte. Zin om te winkelen? Ga dan naar Designer Outlet Luxembourg in Messancy waar je meer dan 60 internationale merken shopt. Natuurliefhebbers zoeken de rust op het regionaal natuurpark van de Ardennen, met volop mogelijkheden om te wandelen en mountainbiken.

Overnachten Arlon: ontdek de leukste deals

Op zoek naar een hotel in Belgisch Luxemburg in Arlon? Bij Hotels.nl profiteer je altijd van de beste deals. Boek vandaag nog en geniet binnenkort van een voordelige hotelovernachting in het zuiden van België.

Waarom een hotel in Arlon boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Arlon te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro