Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Arnhem. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een hotelovernachting met stad en natuur? Hotels.nl biedt een verrassend aanbod aan hotels in de buurt van Arnhem aan voor een onvergetelijke reis. Met een hotel in Arnhem verblijf je niet alleen aan de rand van de Veluwe, maar heb je ook de mogelijkheid om heerlijk te winkelen of in musea te struinen. Bekijk meteen de hotels in Arnhem Centrum op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten Arnhem in een oase van groen

Met een hotel in omgeving Arnhem verblijf je in de hoofdstad van de provincie Gelderland. Deze streek staat bekend om zijn schitterende natuur. Park Sonsbeek is het meest beroemde park van Arnhem. Op dit landgoed vind je onder meer een uitkijktoren en alle ruimte om te sporten. Bezoek daarnaast Nationaal Park Veluwezoom vol bossen, zandverstuivingen en heidegebieden. De routes die zijn uitgestippeld bedragen in totaal een lengte van 350 kilometer, zodat er volop ruimte is om een wandeling te maken. Vergeet bovendien niet om bij het hotel in de buurt van Arnhem je verrekijker mee te nemen. Je treft hier namelijk wilde dieren als reeën, herten en zwijnen.

Cultuur en historie bij hotel Arnhem centrum

Om terug te duiken in de geschiedenis van de Gelderse hoofdstad, bezoek je bij het hotel in omgeving Arnhem de Veluwezoom. Tijdens een wandeltocht door het gebied kom je allerlei monumenten en herinneringen tegen aan de periode van 1944-1945. In het Airborne at the bridge museum beluister je verhalen uit deze tijd. Het museum bevindt zich op de plek waar operatie Market Garden plaatsvond. Voor moderne kunst maak je bij het goedkope hotel Arnhem een uitstapje naar het Kröller-Müller Museum. Hier vind je een grote collectie aan kunstwerken van schilder Van Gogh. In het Nederlands Watermuseum bij het overnachten Arnhem leer je alles over het grond- en drinkwater.

Heerlijk winkelen bij het goedkope hotel Arnhem

De levendige binnenstad van Arnhem biedt een veelzijdig aanbod aan winkels: van trendy boetieks tot bekende modeketens. Bezoek de zeven straatjes van Arnhem met eeuwenoude eenmanszaken of vind unieke ontwerpen van jonge modedesigners in het Modekwartier. Sluit vervolgens de dag af op de gezellige Korenmarkt. Boek direct een hotel in Arnhem centrum op Hotels.nl!

Daarom hotels.nl

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro