Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Assen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Genieten van de rust en ruimte in de Nederlandse oer-provincie Drenthe? Met de hotels in Assen van Hotels.nl verblijf je in een oase van groen om even volledig te ontkomen aan de drukte van het alledaagse leven. Verder vind je bij de hotels in de buurt van Assen meerdere musea, dierenparken en winkels. Benieuwd naar de unieke hotel aanbiedingen van Hotels.nl? Boek direct jouw volgende overnachting in een hotel omgeving Assen op onze website. Lees verder

Fietsen in de natuur bij goedkoop hotel Assen

De provincie Drenthe staat bekend als een waar fiets paradijs. Met de vele paden door de verschillende natuurgebieden dwaal je eindeloos door het fraaie groen. In totaal zijn er drie nationale parken vlakbij het hotel in de omgeving Assen: het Drents-Friese Wold, de Drentsche Aa en het Dwingelderveld. Terwijl je fietst langs de heidevelden en zandverstuivingen is er alle plek om te ontspannen, met een grote kans dat je vrijwel geen mens tegemoet komt. Na een tocht in de natuur bij het hotel in de buurt van Assen met je geliefde, vrienden of familie ga je weer volledig opgeladen aan het werk!

Cultuur en historie bij hotels Assen centrum

Bij het overnachten in Assen is een bezoek aan het Drents museum een aanrader. Hier vind je allerlei archeologische vondsten, kunstvoorwerpen en wisselende tentoonstellingen. Om meer te weten te komen over de bijzondere prehistorische hunebedden in de provincie Drenthe, maak je bij het goedkope hotel Assen een uitstapje naar het Hunebedcentrum bij Borger. Dit centrum bevindt zich bovendien naast het grootste hunebed van Nederland. Daarnaast is het openluchtmuseum Het Veenpark in Emmen de moeite waard bij het overnachten in Assen.

Het hele gezin op reis bij hotels Assen centrum

Een overnachting in een hotel in Assen is voor jong en oud een feest. Zo bezoeken gezinnen met kinderen in Drenthe het Wildlands Adventure Zoo Emmen. In dit dierenpark zijn allerlei soorten dieren in verschillende themagebieden te zien. Voor spectaculaire races bezoek je bij het overnachten in Assen het racecircuit van de stad. Bekijk meteen het aanbod voor hotels in Assen op Hotels.nl!

Daarom Hotels.nl

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Assen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro