Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Onbezorgd weekendje Brabant in hotels Asten

Zin in een weekendje Brabantse gastvrijheid? Boek een van de hotels in Asten en geniet van de prachtige natuur van de Groote Peel en de bruisende stad Eindhoven. Lees verder

Hotel in Asten in Brabant voor comfortabele overnachting

Je overnacht comfortabel in een hotel in Asten in Brabant. De stad heeft een fraaie ligging in Nationaal Park De Groote Peel. Dit nationale park omvat vooral hoogveenmoeras, wat tal van vogelsoorten aantrekt. In het natuurgebied zijn verschillende wandelroutes uitgezet, veelal ook geschikt als je met de kinderen in Asten in een hotel overnacht. Mooie routes zijn de Turfstekertocht, Peel Ontdektocht en de S(Peel)se Expeditie. Vanuit de hotels in Asten leer je ook de stad zelf kennen. Een leuke attractie is Museum Klok & Peel. Hier ontdek je de grootste collectie van klokken en beiaarden ter wereld. Ook kom je alles te weten over de natuur en geschiedenis van de Peel.

Hotels in Asten voor stedentrip Eindhoven

Overnachten in Asten is een aanrader wanneer je niet in de drukte van de grote stad wil verblijven. Zo is een hotel in de buurt van Asten ideaal voor een stedentrip naar het gezellige Eindhoven. De stad staat niet bekend om zijn historische centrum maar heeft wel een interessante architectuur die cultuurliefhebbers zal aanspreken. Bijzonder zijn de futuristisch gebouwen Blob en Bubble. De meeste monumentale panden bevinden zich in de wijk ‘de Bergen’. Hier bewonder je onder meer de rooms-katholieke Sint-Catharinakerk. Wil je helemaal terug in de tijd? Bezoek dan het preHistorisch Dorp, dat gelegen is in de Genneper Parken. In dit openluchtmuseum maak je een reis door verschillende tijdperken, zoals de prehistorie en de middeleeuwen. Eindhoven is rijk aan interessante musea, waaronder het Philips Museum en DAF Museum. In het Van Abbemuseum bewonder je werken van bijvoorbeeld Kandinsky en Picasso. Als voetballiefhebber mag je het PSV Museum niet overslaan.

Hotels Asten: boek direct een leuke deal

Zoek je in Asten een hotel? Hotels.nl heeft de leukste deals voor mooie weekendjes weg. Bekijk het aanbod om te overnachten in Asten of kies voor een hotel in de buurt van Asten en geniet binnenkort van een bourgondisch weekendje weg.

Waarom een hotel in Asten boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro