Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten aan de Maas in hotels Baarlo

Behoefte aan een zorgeloos weekend in het romantische Limburg? In de hotels in Baarlo kom je helemaal tot rust te midden van schilderachtige landschappen vlakbij de Duitse grens. Lees verder

In Baarlo overnachten in comfortabel hotel

De hotels in Baarlo zijn een comfortabele uitvalsbasis om te genieten van de natuur in Nationaal Park De Maasduinen. Dit beschermde natuurgebied is uniek omdat hier de langste rivierduinengordel van Nederland ligt. Het landschap kenmerkt zich door stille bossen, paarse heides en stuifzanden. Dit trekt bijzondere flora en fauna aan, zoals de kraanvogel en zandhagedis. In het natuurgebied lopen 17 verschillende wandelroutes die staan aangegeven met gekleurde paaltjes. Ga je overnachten in Baarlo en krijg je geen genoeg van de prachtige natuur? Dan geniet je zeker van het indrukwekkende moerasgebied in Nationaal Park de Groote Peel. Verblijf je in Baarlo in een hotel? Neem ook een kijkje bij de middeleeuwse kastelen in de buurt, waaronder Kasteel De Berckt, Kasteel d'Erp en Riddergoed de Raay.

Hotels in Baarlo en omgeving met leuke uitstapjes in Limburg

Je maakt leuke uitstapjes als je gaat overnachten in Baarlo. Venlo is rijk aan kerken, kapellen en kloosters. Verder kom je in het centrum verschillende monumentale panden tegen, vaak in laatgotische of renaissance stijl. Blikvanger is het 16e-eeuwse stadhuis in renaissancestijl aan de Markt. In Venlo bezoek je ook interessante musea, zoals het Limburgs Museum, met een uitgebreide collectie van onder meer prehistorische voorwerpen. Museum van Bommel en Dam is een fraai museum voor moderne kunst. Wil je een dagje winkelen over de grens? Steden als Düsseldorf en Duisburg zijn goed bereikbaar als je in Baarlo gaat overnachten. Kies voor een hotel in de buurt van Baarlo voor een bezoek aan Roermond. Ook hier sla je als shopaholic je slag. Designer Outlet Roermond heeft ruim 180 winkels die designermerken met een scherpe korting aanbieden.

Hotels Baarlo: de mooiste deals

Zoek je in Baarlo een hotel? Profiteer van de beste deals van Hotels.nl met altijd veel voordeel. Ruim 5 miljoen boekers genoten reeds van scherpe hotelaanbiedingen. Boek vandaag nog voor een ontspannen verblijf in een hotel in de buurt van Baarlo.

Waarom een hotel in Baarlo boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Baarlo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro