Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig uitje: hotels Barchem Achterhoek

Wil jij er voordelig op uit en overnachten in hotels in Barchem? Ontdek de unieke aanbiedingen van Hotels.nl en boek! Wij hebben de leukste deals voor hotelovernachtingen en arrangementen in en rondom de dorpen Barchem en Lochem. Gun jezelf een onvergetelijk fijne vakantie in de mooie Achterhoek en kies voor overnachten in Barchem. Er zijn in de omgeving talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de natuur. Lees verder

Verblijf in hotel in Barchem en Lochem: ruimte en rust

Wie in een hotel in Barchem of Lochem verblijft, komt helemaal tot rust. Er is volop ruimte in het glooiende landschap tussen de beide dorpen. Dit schitterende gevarieerde gebied met bos, weilanden en houtwallen staat bekend onder de naam de Lochemse Berg. Onderweg kom je langs de rivier de Berkel onder meer kasteel De Cloese tegen. Naar het zuiden ligt het natuurgebied Stelkampsveld met zijn fraaie vennen, heide en zeldzame planten. Wil je meer weten over de agrarische geschiedenis van de regio? Breng een bezoek aan museumboerderij De Lebbenbrugge in Borculo. Hou je van mooie tuinen? Ga dan langs bij Landgoed De Wiersse bij Vorden. Volgens kenners vind je hier de mooiste tuin van Nederland!

Wandelen en fietsen rondom de hotels van Barchem

Vanuit de hotels in Barchem maak je heerlijke wandelingen en fietstochten. Een goed startpunt voor een route is het gezellige dorpsplein. Kies bijvoorbeeld voor de kastelenroute of de Kale Bergroute. Of wat dacht je van een tocht langs het doolhof en Museum MORE Kasteel Ruurlo? Neem er de tijd voor en geniet onderweg regelmatig op één van de vele terrasjes. Voor bijzondere geschiedenis op het vlak van religie en zingeving moet je overigens op het landgoed van de Woodbrookers in Barchem zijn. Mocht je zin hebben in het bezoeken van een leuke stad in de buurt van Barchem, dan bevelen we je Zutphen van harte aan.

Overnachten in Barchem: unieke deals

Pak het voordeel en kies voor een aanbieding van Hotels.nl als je in Barchem wilt logeren! Maak je keuze uit goedkope hotels en fantastische arrangementen inclusief ontbijt en diner.

Waarom een hotel in Barchem boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Barchem te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro