Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje vlakbij Rotterdam in hotels Barendrecht

Zin in een voordelig weekendje weg onder de rook van Rotterdam? De hotels in Barendrecht zijn een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooiste steden in Zuid-Holland en ook het strand is vlakbij. Lees verder

Zorgeloos verblijf in Barendrecht in hotel

Hotels in Barendrecht zijn een prima startpunt voor leuke uitstapjes. Barendrecht ligt vlakbij Kinderdijk. Dit dorp in de Alblasserwaard telt 19 molens die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan. De molens zijn het boegbeeld van de strijd tegen het water die Nederland al eeuwen voert en de verschillende vormen van waterbeheer door de eeuwen heen: naast de molens en dijken zijn er ook opslagreservoirs en pompstations. In dit oer-Hollandse tafereel geniet je van een wandeling of fietstocht om vervolgens comfortabel te overnachten in Barendrecht. Vanuit een goedkoop hotel in Barendrecht bezoek je het gezellige Dordrecht. De stad heeft een goed bewaard middeleeuws centrum met smalle straatjes vol monumentale panden. Blikvanger is de fraaie Groothoofdspoort met renaissance elementen. In het boeiende Dordrechts Museum geniet je van meesterwerken van onder meer Aelbert Cuyp en de Dordtse Ferdinand Bol.

Hotels in Barendrecht voor stedentrip Rotterdam

Een goedkoop hotel in Barendrecht is een prima optie voor een stedentrip naar Rotterdam. Deze gezellige havenstad heeft volop mogelijkheden om te winkelen. Bijvoorbeeld in de Koopgoot en de Markthal. Liefhebbers van bijzondere kunst en architectuur bezoeken Museum Boijmans van Beuningen en nemen een kijkje bij de unieke kubuswoningen met hun felgele buitenkant. De Euromast en Erasmusbrug zijn dé symbolen van de stad. Vanaf een hoogte van 180 meter geniet je bovenop de Euromast van een weids uitzicht over Rotterdam en de haven. Benieuwd naar het reilen en zeilen in de Rotterdamse haven? Met de Futureland Express en Futureland Ferry zie je de bedrijvigheid van dichtbij. Liever een weekendje uitwaaien aan het Zuid-Hollandse strand? Overnacht dan in een hotel in de buurt van Barendrecht.

Hotels Barendrecht: bekijk alle deals

Zoek je in Barendrecht een hotel? Bij Hotels.nl kun je altijd voordelig overnachten in Barendrecht en omgeving. Boek een accommodatie in de stad of een hotel in de buurt van Barendrecht en geniet binnenkort van een bruisend weekendje weg in Zuid-Holland.

Waarom een hotel in Barendrecht boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Barendrecht te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro