Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten op de Veluwe in hotels Beekbergen

Zin in een weekendje in een bosrijke omgeving? In de hotels in Beekbergen kom je helemaal tot rust op de Veluwe. Lees verder

Hotels Beekbergen met volop ruimte voor de natuur

Hotels in Beekbergen zijn een prima startpunt voor eindeloze wandel- en fietstochten op de Veluwe. Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom liggen beide vlak in de buurt. De Hoge Veluwe kenmerkt zich door kilometers bossen, paarse heides en stuifzand. Kunstliefhebbers bezoeken in het park het Kröller-Müller Museum dat een schitterende collectie schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh heeft. Ook de beeldentuin is prachtig. Een opvallend gebouw in het natuurpark is het Jachthuis Sint Hubertus. Dit was het buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller, dat werd ontworpen door de bekende architect Berlage. Het jachtslot is opengesteld voor rondleidingen. Bezoek ook zeker Veluwezoom als je gaat overnachten in Beekbergen. Centraal in dit beschermde natuurgebied ligt uitzichtpunt de Posbank. Hier kijk je uit over een glooiend landschap van bossen en heides.

Hotel Beekbergen bij Apeldoorn met uitstapjes in de buurt

Een hotel in Beekbergen bij Apeldoorn is een fijne uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. In Beekbergen zelf bezoek je het pittoreske Museumstation, waar je verschillende oude stoomtreinen bewondert en een ritje maakt met een stoomtrein. Ga je overnachten in Beekbergen met de kinderen? In Apeldoorn bezoek je de Apenheul, waar je zo'n 300 apen ontdekt die loslopen in een fraai park. In Kinderpretpark Julianatoren, vermaken kinderen tot 10 jaar zich met ruim 60 attracties. Verblijf je in een hotel in de buurt van Beekbergen? Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo met daarbij een mooie paleistuin. In het museum kom je alles te weten over hoe de Oranjes door de jaren heen in het paleis leefden.

Beekbergen hotel: boek de mooiste deals

Zoek je in Beekbergen een hotel? Bij Hotels.nl geniet je van de leukste aanbiedingen. Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor en kozen de beste deals met veel voordeel. Boek vandaag nog en geniet binnenkort van een weekendje natuur in een hotel in de buurt van Beekbergen of in dit Gelderse dorp zelf.

Waarom een hotel in Beekbergen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro