Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Brugge in hotels Beernem

Wil je een nachtje of weekendje Brugge ontdekken, maar verblijf je liever buiten de stad? In de hotels in Beernem overnacht je voordelig voor een bruisende stedentrip in West-Vlaanderen. Lees verder

Hotels in Beernem voor kastelentocht Vlaanderen

De hotels in Beernem liggen in de groene rand rond Brugge. Vanuit hier ben je niet alleen snel in de stad, er valt ook van alles te ontdekken in de omgeving. Wil je ontspannen in de natuur? Vlak bij Beernem ligt Lippensgoed-Bulskampveld, een provinciaal groengebied met een domeinbos van 90 hectare waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Onderdeel van het domein is het neogotische kasteel Bulskampveld, met een park, kruidentuin en een vogelopvangcentrum. In de omgeving rond Beernem bevinden zich nog meer kastelen, waaronder Kasteel Reigerlo, Kasteel Drie Koningen en het fraaie bakstenen Kasteel Hontzocht.

Hotels Beernem voor bezoek aan Brugge

Vanuit de hotels in Beernem ben je zo in Brugge, waar het belfort, de Basiliek van het Heilig Bloed en de Onze-Lieve-Vrouwekerk tot de belangrijkste attracties behoren. Op de Grote Markt bewonder je middeleeuwse gebouwen en Vlaamse gevels. Een mooi alternatief voor een stadswandeling is een rondvaart door de Brugse reien, de kanalen die door het centrum lopen en Brugge de bijnaam "Venetië van het Noorden" geven. De Gouden Eeuw was belangrijk voor Brugge en in het Historium kom je dan ook alles te weten over deze periode via een interactieve tentoonstelling. Kunstliefhebbers mogen ook het Groeningemuseum niet overslaan. Hier bekijk je werken van bijvoorbeeld Jan van Eyck en Jheronimus Bosch. Brugge heeft een pittoreske begijnhof, met kleine witgeschilderde huizen uit de 17e en 18e eeuw. Een fijne plek om rustig rond te wandelen. Voor het mooiste uitzicht over de stad en omgeving beklim je het belfort. Dorst gekregen? Bezoek dan Brouwerij De Halve Maan voor een proeverij van iconische Brugse bieren.

Hotels Beernem: bekijk alle deals

Zoek je in Beernem een hotel? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor overnachtingen in heel België. Van Vlaanderen tot aan de Ardennen. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een voordelig verblijf in Nederland en tal van andere landen. Boek direct!

Waarom een hotel in Beernem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro