Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Beesel? Voordelig genieten van weekendje Limburg

Wil je een weekendje genieten in het bourgondische Limburg? De hotels in Beesel hebben een prachtige ligging in het schilderachtige rivierenlandschap van de Maas en gezellige steden als Venlo en Roermond zijn goed bereikbaar. Lees verder

Overnachten in Beesel: genieten van de natuur rond de Maas

Vanuit de hotels in Beesel ontdek je dit pittoreske dorp aan de Maas. Een van de belangrijkste monumenten is Kasteel Nieuwenbroeck uit de 16e eeuw, dat omringd wordt door een groot landgoed. Als natuurliefhebber heb je in Beesel toegang tot bijna 100 kilometer aan wandelroutes die je meenemen door bossen en langs de Maas, maar ook langs kabbelende beekjes, uitgestrekte akkers en groene weilanden. Populaire themawandelingen zijn het Huurvaarderspad en de Drie Bekenroute. Beesel ligt aan de grens met Duitsland, waar je een lange wandeling maakt door het Brachter Wald, dat op een hoogterras van de Maas ligt. Dit bosrijke gebied is onderdeel van Grenspark Maas-Swalm-Nette.

Beesel hotels met bezoek aan mooie Limburgse steden

De hotels in Beesel zijn een fijne uitvalsbasis voor een dagtrip naar leuke steden in de buurt. Houd je van winkelen? Breng dan zeker een bezoek aan de Designer Outlet in Roermond, waar je bekende modemerken met veel voordeel shopt. Roermond heeft verder een fraai historisch centrum, waar de Sint Christoffelkathedraal en de Munsterkerk tot de mooiste monumenten behoren. Na een actieve dag in de stad is het tijd voor ontspanning tijdens een rondvaart over de Maas. In Venlo bezoek je onder meer het Limburgs Museum, dat in het teken staat van de geschiedenis van de provincie. De collectie omvat onder meer prehistorische voorwerpen, maar ook textiel, devotionalia en landbouwwerktuigen. Overnacht je een lang weekend in Beesel? Dan heb je ook tijd voor een bezoek over de grens, naar bruisende Duitse steden als Mönchengladbach en Düsseldorf.

Hotels Beesel: altijd scherpe deals

Wil je overnachten in Beesel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in Limburg. En ook voor andere hotelaanbiedingen ben je aan het juiste adres. Boek vandaag nog in Beesel een van de hotels en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in het zuiden van Nederland.

Waarom een hotel in Beesel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro