Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Aanbiedingen om niet te missen: Beetsterzwaag hotel

Zoek en vind voordelige hotels in Beetsterzwaag via hotels.nl! Beetsterzwaag is een prachtig Fries dorp met veel historische gebouwen. Het ligt in een bosrijke omgeving met chique landhuizen, vlakbij Drachten. Het dorp heeft echt karakter en je kunt er heerlijk lanterfanten, oftewel onthaasten. Dit doe je met name door te genieten van de natuur en de eenvoudige dingen van het leven. Pak dus lekker een terrasje, ga aan tafel om uitgebreid te dineren en struin langs de verschillende galeries en bijzondere winkels. Lees verder

Weekendje weg? Bekijk de hotels van Beetsterzwaag!

Het dorp is een ideale bestemming voor een korte vakantie of een weekendje weg in Nederland. De Hotels van Beetsterzwaag zijn erg mooi gelegen. Liefhebbers van de golfsport zullen vast wel eens gehoord hebben van Lauswolt, het bekende landgoed bij Beetsterzwaag dat een fraaie golfbaan heeft. Andere trekpleisters zijn het Lycklamahuis en de tropische kas. In de omgeving kun je onder meer heerlijk wandelen in park Olterterp. Tevens zijn er een aantal schitterende fietsroutes die langs heide, landerijen en bossen voeren.

Verblijven in Friesland: overnachten in Beetsterzwaag

Kies voor een verblijf in Friesland en ga voor de hotels in Beetsterzwaag. Overnachten in Beetsterzwaag betekent dat je op een centrale locatie zit. Je kunt vanuit hier de hele provincie prima verkennen als je dat wilt. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Drachten. Daar kun je fantastisch winkelen en je vergapen aan Dutch Design in Museum Dr8888. Reis een stukje verder naar het zuidwesten om bij Oranjewoud het Museum Belvédère en het mooie natuurgebied eromheen te verkennen. Of ontdek Nationaal Park De Alde Feanen vanaf een rondvaartboot en laat je rondleiden door de Friese hoofdstad Leeuwarden. Een andere tip is om met de auto een route langs alle Friese Elfsteden te maken en bijvoorbeeld de elf fonteinen, een recent kunstproject, te spotten.

Deals voor hotels in Beetsterzwaag

Wees slim en boek via onze site in Beetsterzwaag een hotel. Wij hebben voortdurend nieuwe deals voor hotelovernachtingen en leuke arrangementen. Kijk dus gauw rond in ons aanbod. Maak je keuze en boek direct, want onze aanbiedingen zijn vaak snel uitverkocht.

Waarom een hotel in Beetsterzwaag boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro