Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Beste deals voor hotels in Bergen

Heb jij een klein budget en wil je graag in de Belgische stad Bergen overnachten? De beste deals voor overnachten in Bergen (België) vind je bij ons. Bergen (Mons) is een dynamische stad met tal van evenementen en veel winkels. Hou je van cultuur, wetenschap en geschiedenis? Dan zal het charmante Bergen je zeker bekoren. Er zijn in deze stad diverse interessante musea, bijvoorbeeld het Mundaneum, op dit vlak te vinden. Ook staat het centrum vol schitterende historische gebouwen, zoals de collegiale Sint-Waltrusdiskerk en het barokke Belfort. Lees verder

Ontdek Wallonië vanuit hotels in Bergen

Bergen ligt in het zuiden van Wallonië. De leukste manier om de stad en de omgeving te verkennen is vanuit hotels in Bergen centrum. Sla vooral het Museum van de Doudou in de Tuin du Mayeur niet over, want anders mis je het legendarische gevecht tussen Sint-Joris en de draak! Buiten de stad moet je beslist het magistrale kasteel van Havré bezoeken. Het prachtige gebouw heeft vier hoektorens, een gotische kapel, een bloementuin en een slotgracht.

Hotel in de buurt van Bergen boeken

Hou je van rust en wil je wel overnachten nabij Bergen om er leuke uitjes maken? Boek dan een hotel in de buurt van Bergen. In de omliggende regio kun je fantastisch wandelen en fietsen in de natuur. Je hebt de keuze uit tochten door een landelijke omgeving of de heuvels van de Belgische Ardennen. Voor wandelen moet je zijn in de terril van Héribus. Het gebied bestaat uit pioniersbossen, poelen, rietvelden en open gebieden. Of wat dacht je van een bezoek aan de grootste en oudste vuursteenmijnen van Europa bij Spiennes? Verder valt overnachten nabij Bergen heel goed te combineren met een uitstapje naar de natuur en de kalksteengroeves van Obourg.

Voordelig overnachten in Bergen

Grijp nu je kans om voordelig in Bergen te overnachten! Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke arrangementen voor je samengesteld. Bekijk deze unieke deals voor hotels in Bergen centrum en omgeving. Maak gauw je keuze en verzeker jezelf van een mooie vakantie of stedentrip in België.

Waarom een hotel in Bergen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro