Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weergaloze deals voor hotels Bolsward

Ben jij ook zo toe aan een break en zoek je voordelige hotels bij Bolsward voor een weekendje weg? Gelijk heb je! Door te overnachten in Bolsward krijg je namelijk de kans om een prachtig deel van Nederland te zien. Je verblijft in één van de fraaie Friese Elfsteden. Het is een ideale plek om rond te dwalen langs grachten en monumentale panden. Wist je bijvoorbeeld dat hier één van de mooiste (voormalige) stadhuizen van het land staat? In en rondom de stad kun je verder heerlijk fietsen, wandelen en varen. Lees verder

Bolsward vanuit hotel ontdekken

Bolsward heeft een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden. Naast het stadhuis, waar ook het Cultuur Historisch Centrum ‘De Tiid’ gevestigd is, moet je de Broerekerk bekijken. In dit unieke gebouw heeft ooit een fikse brand gewoed en daarna heeft de ruïne een compleet glazen dak gekregen. Hier maak je werkelijk de mooiste foto’s! Buiten de kerk staat bovendien een bijzonder beeld van een vleermuis die water uitspuwt. Andere hoogtepunten van de stad zijn de oude stadsomwalling (Hoog Bolwerk) en het Julianapark. Wil je kennismaken met typisch Friese drankjes? Bezoek dan bierbrouwerij Us Heit of ga kijken bij het bezoekerscentrum van Sonnema Berenburg! Kom jij binnenkort ook overnachten in Bolsward? De leukste hotels in Bolsward boek je bij ons!

Friesland verkennen: hotel in de buurt van Bolsward boeken

Vanuit hotels bij Bolsward kun je de gehele provincie Friesland uitstekend verkennen. Zo rij je bijvoorbeeld in een mum van tijd naar de steden Harlingen, Workum en Sneek. Ook daar zul je volop genieten van de Friese cultuur. Als je komt overnachten bij Bolsward ben je verder ook razendsnel bij het strand van het gezellige dorpje Makkum. Nog een tip als je bij Bolsward een hotel boekt: huur een kano, zeilboot of sloep en vaar over de Friese meren.

Goedkoop overnachten in Bolsward: aanbiedingen

Ben je op zoek naar goedkope hotels in Bolsward? Wij hebben de beste deals voor overnachten bij Bolsward in ons aanbod met leuke stedentrips. Boek nu voordelig overnachtingen in een comfortabel hotel in de buurt van Bolsward via onze website.

Waarom een hotel in Bolsward boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro