Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels Borger: topdeals

De hotels in Borger zijn perfect voor een welverdiende vakantie in eigen land. Het dorpje Borger is namelijk omgeven door een prachtige groene omgeving met bos, hei en boerderijen. Er staan bovendien zestien eeuwenoude hunebedden rondom het dorp. Als je hier gaat wandelen of fietsen kom je ze vanzelf tegen. Kom in Borger overnachten en trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen tijd in de wonderschone Drentse natuur. Lees verder

Overnachten bij Borger in het mooie Drenthe

Borger is een leuk dorpje met veel recreatiemogelijkheden. Wist je dat hunebedden de oudste monumenten van Nederland zijn en dat het grootste exemplaar bij Borger staat? Je vindt het bij het Hunebedcentrum. Dat is dé plek om meer te ontdekken over deze mysterieuze bouwsels en het ontstaan van het bijzondere landschap. Kom jij binnenkort overnachten in Borger en vraag je je af wat er hier nog meer te doen is? Best veel! Er liggen in de natuurgebieden Mandelanden, Drouwenerzand, Hunzebos en Leewal een groot aantal schitterende wandel- en fietsroutes. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het Boomkroonpad in boswachterij Gieten-Borger. Of struin langs de veenhuisjes van het Openluchtmuseum van Ellert en Brammert bij Schoonoord. Verder kun je ontzettend lekker eten bij een restaurant of hotel in de buurt van Borger!

Arrangement bij hotel in de buurt van Borger

Als je van de natuur houdt, zul je hier niet genoeg kunnen krijgen van de uitgestrekte bossen, kale zandvlaktes en heidevelden. Wil je overnachten bij Borger en ook graag een dagje shoppen? De stad Assen heeft een groot winkelaanbod en ligt redelijk in de buurt. Ook kun je naar Emmen gaan. Dit laatste is perfect te combineren met een bezoek aan de Wildlands Adventure Zoo. De leukste arrangementen en goedkope overnachtingen in hotels bij Borger vind je in ons aanbod.

Goedkoop in Borger overnachten?

Overweeg je om tijdens een weekendje weg of een vakantie een paar keer te overnachten in Borger? Dat is een uitstekend idee, want dan ben je er even lekker uit. Bij ons scoor je vette deals voor hotels in Borger en omstreken. Kijk dus gauw rond in ons aanbod en slag je slag.

Waarom een hotel in Borger boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro