Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige stedentrip vlakbij Antwerpen in hotels Brasschaat

Zin in een weekendje weg vlakbij het gezellige Antwerpen zonder dat je in de drukke stad moet overnachten? De hotels in Brasschaat hebben een prima ligging ten opzichte van de bruisende havenstad met zijn historische bezienswaardigheden en fraaie kunstmusea. Lees verder

Hotels in Brasschaat met aandacht voor natuur en kastelen

De hotels in Brasschaat hebben een fijne ligging in de natuur. De stad ligt in de Noorderkempen en wordt omringd door uitgestrekte bossen, landgoederen en kastelen, waaronder het eclectische Kasteel Torenhof uit de 19e eeuw en Kasteel Mishaegen, dat zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw. Als je in Brasschaat in een hotel overnacht, volg dan de wandelroute Parkwandeling Brasschaat waarbij je de mooiste plekken bezoekt in het Park van Brasschaat en het Peerdsbos. Als natuurliefhebber geniet je ook van de pure schoonheid van Grenspark Kalmthoutse Heide, met zijn kleurrijke heidevelden en eindeloze bossen, duinen en weilanden.

Overnachten Brasschaat met bezoek aan Antwerpen

Vanuit de hotels in Brasschaat ben je zo in het levendige Antwerpen. Het hart van de stad wordt gevormd door de Grote Markt, waar je op een van de vele terrassen geniet van een speciaal biertje of een zak Vlaamse frites. Ondertussen bekijk je de monumentale gildehuizen die de Grote Markt omringen, waarvan de meeste dateren uit de 'gouden' 16e en 17e eeuw. Ook opvallend aan de Grote Markt is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in gotische bouwstijl met zijn 123 meter hoge toren. Kunstliefhebbers bezoeken het Rubenshuis, dat in het teken staat van de werken van de gelijknamige kunstenaar Peter Paul Rubens, die uit Antwerpen kwam. Net zo interessant is het Museum aan de Stroom, dat meer dan 500.000 kunstobjecten bezit, verspreid over tien verdiepingen. Ook geniet je in het museum van een geweldig uitzicht over de stad en de haven. Sla als zoetekauw het chocolademuseum in Antwerpen niet over.

Hotels Brasschaat: de leukste deals op een rij

Zoek je in Brasschaat een hotel? Hotels.nl heeft de leukste hotelaanbiedingen voor een weekendje weg in België. Ook voor andere bestemmingen ben je aan het juiste adres. Boek direct een comfortabel hotel om binnenkort zorgeloos te overnachten in Brasschaat.

Waarom een hotel in Brasschaat boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro