Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Uitstapje Nederlandse kust: deals hotels Castricum

Zoek jij voordelige hotels bij Castricum om aan de zee te genieten van de prachtige natuur? Je vindt ze in ons uitgebreide aanbod. Als je in Castricum een hotel boekt verblijf je vlakbij het schitterende Noord-Hollandse Duinreservaat en het uitgestrekte strand langs de Noordzee. In deze omgeving kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en relaxen. Het dorp heeft bovendien een gezellig centrum met leuke winkels en restaurants. Lees verder

Hotels in Castricum: zee en strand

Kom jij binnenkort overnachten in één van de comfortabele hotels in Castricum aan de zee? Dat is een goede zet, want hier kun je veel beleven. Maak bijvoorbeeld mooie wandelingen door de duinen vanuit bezoekerscentrum De Hoep in het Noord-Hollands Duinreservaat. Plof neer op een terrasje bij een strandpaviljoen of ga languit op je handdoek liggen en geniet van het uitzicht over de zee. Hou jij van sportieve activiteiten? Bij het watersportcentrum kun je terecht voor zo’n beetje alle strandsporten die je kunt verzinnen, zoals kitesurfen en strandvolleybal. Heb je altijd al een keer willen zweefvliegen langs de Hollandse kust? Bij zweefvliegveld Castricum komt je droom uit!

Omgeving verkennen en overnachten in Castricum

Ook rondom het dorp is van alles te zien en te doen. Wat dacht je van een bezoek aan de nog werkende Korenmolen De Oude Knegt in Akersloot? Of kom het stijlvolle poldergemaal Limmen 1879 bewonderen. Verder zit je hier in een gebied met veel bloembollenvelden. Als bloembollen je interesse hebben moet je zeker naar de museumtuin van Hortus Bulborum in Limmen gaan. Daar hebben ze een unieke collectie historische bolgewassen. Heb je zin om steden in de buurt te ontdekken? Je bent vanuit de hotels van Castricum gauw in onder meer Alkmaar, Zaandam en Haarlem. Kom dus lekker overnachten in Castricum!

Voordelige hotels in de buurt van Castricum

Via onze website boek je de leukste deals voor hotels in Castricum! Ook hebben we waanzinnige aanbiedingen en arrangementen voor hotels in de buurt van Castricum. Kies nu voor je volgende vakantie in het mooie Castricum het hotel dat jou het meeste aanspreekt.

Waarom een hotel in Castricum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro