Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Charleroi: voordelig op reis

Heb je onze België deals gezien en vraag jij je af of overnachten in Charleroi een goed idee is? Dat is het zeker! Tijdens een verblijf in een goedkoop hotel bij Charleroi zul je al gauw ontdekken dat deze onconventionele Belgische stad een zeer trendy bestemming is. In het centrum staan tal van bezienswaardigheden en in de omgeving liggen prachtige natuurgebieden. Lees verder

Rondom hotels in Charleroi: dit moet je zien en doen

Liefhebbers van kunst en industrieel erfgoed zitten in Charlerois helemaal goed. Zo loopt er een schitterend parcours met streetart van het Asphalt-project door de stad. Daarnaast vind je prachtige kunst in het BPS22, het Fotografiemuseum en het Museum voor Schone Kunsten. Voor een stukje geschiedenis van de industrie moet je bij het Bois du Cazier zijn. Dit was ooit een belangrijke mijn in België en sinds de restauratie ervan staat deze site op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Op het terrein bevinden zich tevens het Glasmuseum en het Industriemuseum. Verder vind je ook in het centrum van de stad een gebouw dat erkend is door UNESCO: het belfort. Deze hoge toren is onderdeel van het majestueuze Stadhuis.

Uitstapjes vanuit je hotel bij Charleroi Airport

In de binnenstad van Charleroi moet je ook zijn als je van shoppen houdt. Er zijn tal van originele winkeltjes en leuke horecagelegenheden. Een tip voor een uitstapje net buiten de stad is het indrukwekkende kasteel van Trazegnies. Het heeft onder andere een prestigieuze ridderzaal met hele mooie gedecoreerde muren. Fietsers raden we de route RAVeL 3 van harte aan. Deze voert je langs de oevers van de Samber en het kanaal van Charleroi-Brussel.

Overnachten in Charleroi: de beste hotelaanbiedingen

Voor een goedkoop hotel in Charleroi moet je echt bij Hotels.nl zijn! Dit geldt ook als je een hotel bij Charleroi Airport zoekt. Ben je een reislustig type? Kijk dan eens rond bij onze aanbiedingen voor airport hotels om voordelig bij een vliegveld te overnachten. Boek nu via onze website een voordelige hotelkamer voor een weekendje weg in Charleroi of ga voor een uniek arrangement.

Waarom een hotel in Charleroi boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro