Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke aanbiedingen hotels Coevorden

Weet jij al hoe je in Coevorden een hotel voor een prikkie boekt? Door je keuze te maken uit de fantastische deals van Hotels.nl! In en rondom de stad Coevorden kun je genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. De regio bestaat uit pittoreske dorpjes en typisch Drentse natuur. Kom dus in Coevorden overnachten en beleef de mooiste avonturen! Lees verder

Hotels Coevorden: bezoek de oudste stad van Drenthe

Coevorden is een stad met een rijke geschiedenis. Vanuit de hotels in Coevorden zul je dit al gauw ontdekken. Je vindt er bijvoorbeeld het enige kasteel van Drenthe. Er is een gezellig centrum met leuke winkels, uitstekende restaurants en diverse bezienswaardigheden. De voormalige synagoge met het Joods museum en verhalencentrum is bijvoorbeeld een uniek gebouw. In het Stedelijk Museum Coevorden kun je meer leren over de roemruchte historie van de stad. Als je door de stad wandelt kom je onder meer tien bijzondere kunstwerken tegen die verhalen over de stad. Ben je een dagje weg met de (klein-)kinderen? Dan staat Plopsa Indoor Coevorden garant voor veel plezier.

Overnachten in Coevorden en omgeving

Vanuit een hotel in de buurt van Coevorden kun je prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving maken. Volg bijvoorbeeld een route langs de vele dorpen en stop in Dalen bij de stellingmolen Jan Pol. Deze korenmolen draait regelmatig en er is een museum bij. Als je wilt zien en beleven hoe er vroeger in Drenthe geleefd werd, moet je Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord bezoeken. Bewonder hier bijvoorbeeld een nagebouwde plaggenhut, een tolhuis, een Saksische boerderij en een houtzagerij. Ook een uitstapje naar het nabijgelegen Emmen is een aanrader. Een topattractie in deze plaats is Wildlands Adventure Zoo.

Voordeligste hotels in Coevorden

Wil jij er even tussenuit met je partner of familie en zoek je in Coevorden een hotel? Via ons kun je voordelig overnachten in Coevorden en omgeving. Wij hebben de leukste deals en arrangementen voor hotels in de buurt van Coevorden. Kies jij voor een hotelaanbieding met ontbijt, diner en fijne extraatjes? Boek nu via Hotels.nl om goedkoop in Coevorden te overnachten.

Waarom een hotel in Coevorden boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro