Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Delft: unieke aanbiedingen

Waar kun je goedkoop de leukste hotels in Delft boeken? Bij Hotels.nl! Dit geldt voor zowel voor hotelkamers in de stad zelf als hotels in de buurt van Delft. Universiteitsstad Delft is je bezoek dubbel en dwars waard. Bewonder authentiek Delfts Blauw aardewerk, eeuwenoude grachten en historische straatjes. Kom genieten van de gezellige cafés, leuke winkeltjes en nog heel veel meer! Lees verder

Overnachten in Delft en de stad leren kennen

Ga jij in Delft overnachten en wil je de stad beter leren kennen? Dan is een bezoek aan de Delftse aardewerkfabriek Royal Delft, oftewel de Koninklijke Porceleyne Fles, een absolute must. Wereldwijd is Delft immers bekend dankzij de prachtige met de hand beschilderde Delfts blauwe vazen, borden, tegels en serviezen. Verder moet je zeker langsgaan in het Vermeer Centrum Delft. Dit is gewijd aan de beroemde kunstschilder Johannes Vermeer. Deze woonde zijn hele leven in Delft en maakte wereldberoemde schilderijen, zoals ‘Het meisje met de parel’ en ‘Het melkmeisje’. Maak vooral ook een boottocht door de Delftse grachten en een stadswandeling.

Hotels Delft centrum: vlakbij de bezienswaardigheden

Als je blijft slapen in één van de hotels van Delft centrum zit je lekker dichtbij alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Oostpoort en het Stadhuis. Het gezellige centrum is autovrij en dat maakt de beleving heel authentiek. De stad is bovendien perfect voor wandelaars en fietsers. Wandel bijvoorbeeld langs de schitterende Delftse hofjes en bezoek Museum Prinsenhof. Bijzonder zijn ook de kerken van Delft. Zo is in de Nieuwe Kerk het graf van Willem van Oranje te vinden. Andere parels zijn onder meer de Botanische Tuin van de Technische Universiteit, het Kruithuis en kunstcentrum RADIUS. Om een beetje te kunnen genieten van al dat moois moet je eigenlijk minimaal één nachtje blijven overnachten in Delft, want anders kom je gewoon tijd te kort.

Goedkoop hotel Delft

Boek via Hotels.nl een goedkoop hotel te Delft! Ook hebben we voordelige hotels in de buurt van Delft in de aanbieding. Kom in of bij Delft overnachten en geniet van onze unieke deals met ontbijt, diner en allerlei leuke extra’s.

Waarom een hotel in Delft boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Delft te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro