Menu

Delfzijl - 9 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Hotel Restaurant De Boegschroef Delfzijl in Delfzijl Hotel
Afstand: 202 meter8.5
Hotel Restaurant De Boegschroef Delfzijl
Gemiddelde kamerprijs : € 99.-

Aan haven met uitzicht op jachthaven, dicht bij centrum, strand, bus- en treinstation. Kamers met alle comfort, wasservice en restaurant.

Bed & Breakfast Rita in Delfzijl Bed and Breakfast
Afstand: 186 meter8.3
Bed & Breakfast Rita

Bed & Breakfast Rita in Delfzijl biedt uitzicht op zee, gratis wifi, parkeergelegenheid en nabijheid tot de haven en Molenberg. Een thuis sinds 2014.

Hotel Apartments Klavervier in Delfzijl in Delfzijl Hotel
Afstand: 127 meter8.7
Hotel Apartments Klavervier in Delfzijl

Hotel Klaver Vier, Delfzijl: 3-sterren comfort nabij Eemshaven, met links naar Groningen en Borkum. Inclusief gratis Netflix en sportschooltoegang!

Pension Doklanden in Delfzijl Bed and Breakfast
Afstand: 566 meter9.3
Pension Doklanden

Pension Doklanden: Stijlvol verblijf in Delfzijl. Kamers met eigen toilet, nabij haven en centrum. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Eemshotel in Delfzijl Hotel
Afstand: 563 meter8.1
Eemshotel

Eemshotel Delfzijl: Uw verblijf aan zee, met uniek uitzicht, à la carte restaurant, gezellige lounge en gratis Wi-Fi. Elegant comfort ontmoet adembenemende natuur.

Bed and Breakfast Oldenbosch in Holwierde Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km8.3
Bed and Breakfast Oldenbosch

B&B Oldenbosch: 14e-eeuws monument, ensuite kamers, ontbijt op terras. Nabij activiteiten, Groningen en Schiermonnikoog.

Pension Kuiper in Delfzijl Bed and Breakfast
Afstand: 471 meter8.7
Pension Kuiper

Pension Kuiper in Delfzijl, al 50 jaar toonaangevend. 12 kamers, TV en wasbak per kamer, gedeelde douche en toilet. Nabij hangende keukens Appingedam.

B&B 't Veluws Diep in Delfzijl Bed and Breakfast
Afstand: 809 meter10
B&B 't Veluws Diep

B&B 't Veluws Diep in Delfzijl biedt een sfeervolle verblijf met eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer, privé aanlegsteiger en terras.

Hotel Restaurant Termunterzijl in Termunterzijl Hotel
Afstand: 7,8 km8.9
Hotel Restaurant Termunterzijl

Hotel Restaurant Termunterzijl: nabij Delfzijl en Groningen, rustig tussen natuurgebieden. Ideaal voor zakelijk of privé, met top-gastvrijheid.

Delfzijl

Delfzijl, gelegen in de provincie Groningen in het noordoosten van Nederland, is een havenstad met een rijke maritieme geschiedenis. De stad is nauw verbonden met zowel de Waddenzee als de rivier de Eems, die de regio een belangrijk knooppunt voor scheepvaartverkeer en industrie maakt. Delfzijl herbergt grootschalige industriegebieden, waaronder Chemie Park Delfzijl, een van de grootste chemische havens van Noordwest-Europa. Ondanks de invloed van de industrie heeft Delfzijl een verrassende mate van natuurschoon, met het bijzondere kweldergebied langs de kust en een breed scala aan flora en fauna.

Toeristen worden aangetrokken door Delfzijl\'s historische en culturele bezienswaardigheden. De stad heeft een eigen fort, Forteiland, gebouwd in de 16e eeuw en nu een museum. Het Muzeeaquarium Delfzijl biedt bezoekers een inzicht in de geologie, archeologie en maritieme geschiedenis van de regio. Ook het befaamde standbeeld \'De muis met de parel\', geïnspireerd op het schilderij \'Het meisje met de parel\' van Vermeer, trekt bezoekers die op zoek zijn naar unieke culturele ervaringen.