Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Kastelentocht in Twente in hotels Diepenheim

Zin in een weekendje weg in Twente vol cultuur en geschiedenis? Vanuit de hotels in Diepenheim maak je een tocht langs prachtige kastelen en geniet je van de schilderachtige natuur in Overijssel. Lees verder

Overnachten Diepenheim: wandelen over het Overijssels Havezatenpad

De hotels in Diepenheim zijn een comfortabel startpunt om dit pittoreske dorp te ontdekken. Een belangrijke attractie is de 12e-eeuwse watermolen Den Haller. Daarnaast heeft het dorp een sterke band met het koningshuis. In het Oranjemuseum in Diepenheim bekijk je zo'n 2.000 items gerelateerd aan het koningshuis, waaronder een uitgebreide collectie Oranje borden. Diepenheim wordt omgeven door kastelen, zoals Huis Diepenheim en Huis Warmelo. In Warmelo woonde tot aan haar dood in 1971 Armgard von Cramm, de grootmoeder van prinses Beatrix. Het kasteel staat bekend om zijn fraaie tuinen, waaronder een Engelse tuin, een geometrische tuin en een Victoriaanse tuin. Ga je overnachten in Diepenheim en ben je benieuwd naar de overige kastelen en havezaten rond het dorp? Volg dan etappe 5 van het Overijssels Havezatenpad, dat loopt tussen Weldam en Markelo. Je wandelt door bossen en over landgoederen en passeert onder meer Kasteel Het Nijenhuis, Havezate Westerflier plus Kasteel Diepenheim.

Overnachten Diepenheim: dagje Enschede

Je overnacht in Diepenheim in een hotel om te genieten van de rust en stilte van het Twentse coulisselandschap. Wil je echt de natuur in, bezoek dan Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met zijn glooiende bossen en heidevelden. Liever een dagje cultuur als je gaat overnachten in Diepenheim? In Enschede bezoek je verschillende musea, waaronder Rijksmuseum Twenthe, met een mooie collectie van oude en moderne kunst. Ook kun je prima winkelen in de binnenstad. Krijg je geen genoeg van mooie kastelen en landgoederen? Steek dan de provinciegrens over naar Gelderland en neem een kijkje in charmante kasteeldorpen als Lochem en Vorden.

Hotels Diepenheim: de beste deals op een rij

Zoek je in Diepenheim een hotel? Hotels.nl verzorgt de leukste weekendjes weg in Overijssel. Boek vandaag nog een van de hotels in Diepenheim en profiteer van scherpe aanbiedingen. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor en genoten van bestemmingen met veel voordeel.

Waarom een hotel in Diepenheim boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Diepenheim te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro