Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten in de Ardennen in hotels in Dinant

Zin in een weekendje natuur en cultuur in de Ardennen? De hotels in Dinant hebben een mooie ligging tussen de glooiende heuvels, waarvanuit je de mooiste bezienswaardigheden in de stad en omgeving ontdekt. Lees verder

In Dinant overnachten met wandeling door de stad

Vanuit een hotel in Dinant in het centrum maak je een mooie stadswandeling. Dinant heeft een eeuwenoude citadel die 100 meter boven de Maas uitsteekt. Je bereikt de citadel te voet of met de kabelbaan. Eenmaal boven geniet je niet alleen van een geweldig uitzicht maar kom je ook alles te weten over de geschiedenis van de citadel. Een ander monument dat opvalt als je gaat overnachten in Dinant is de 13e-eeuwse kerk in gotische stijl, met schitterende gebrandschilderde ramen. Neem verder ook een kijkje in het Maison de Monsieur Sax. Dit kleine museum is opgedragen aan de lokale held Adolphe Sax, uitvinder van de saxofoon. Door heel de stad kom je beelden van saxofoons tegen. Overnacht je als bierliefhebber in een hotel in Dinant in Belgie? Het Leffe bier stamt uit de 12e eeuw toen het werd gebrouwen in de abdij van Leffe. In het Maison Leffe kom je alles te weten over het brouwproces en kun je uiteraard proeven.

Overnachten in Dinant: rust in de Ardennen

De hotels in Dinant in Belgie zijn een aanrader voor rustzoekers die hier genieten van de schilderachtige landschappen van de Ardennen. Een van de mooiste grotten van België bevindt zich in Dinant. In de Grotte la Merveilleuse wandel je langs indrukwekkende stalagmieten en stalactieten. Parc Furfooz is een fraai bosgebied vlak bij Dinant waar je de resten van een Romeins fort bekijkt. Neem ook een kijkje bij het Kasteel van Freÿr als je in Dinant gaat overnachten. Je volgt een rondleiding door dit kasteel in renaissancestijl en ontspant in de prachtige tuinen.

Hotels in Dinant Belgie: profiteer van scherpe deals

Ben je op zoek naar een hotel in Dinant in het centrum? Hotels.nl heeft tal van leuke hotelaanbiedingen. Boek meteen een hotel in Dinant in Belgie of een van de vele andere bestemmingen en geniet binnenkort van een voordelig weekendje weg.

Waarom een hotel in Dinant boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Dinant te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro