Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Uitwaaien in Zeeland in hotel Domburg

Behoefte aan een weekendje uitwaaien aan het strand? In een hotel in Domburg geniet je van een zorgeloos verblijf aan de Zeeuwse kust, met lange wandelingen in de natuur en bezoeken aan gezellige badplaatsen en bruisende steden als Middelburg en Vlissingen. Lees verder

Hotel Domburg met de hond: actief in de mooiste buitengebieden

De hotels in Domburg hebben een mooie ligging in deze van oudsher mondaine badplaats. Dat zie je nog terug in een aantal monumentale panden die je ontdekt als je in Domburg gaat overnachten. Vanaf het begin van de 19e eeuw is Domburg een populaire badplaats en kuuroord, waar de adel graag verblijft. Een van de mooiste gebouwen uit die tijd is Villa Carmen Sylva, waar de Roemeense koningin Elisabeth vaak verbleef. Voor het mooiste uitzicht beklim je de 'Hoge Hill' als je gaat overnachten in Domburg. Verblijf je in een hotel in Domburg met de hond? De duinlandschappen en lange stranden bieden volop mogelijkheden voor jouw viervoeter om te rennen en ravotten. Natuurgebied de Manteling van Walcheren kenmerkt zich door dichte bossen, lange lanen, fraaie landgoederen en kilometers wandelpaden. Je bezoekt hier ook Terra Maris, het museum voor natuur en landschap van Zeeland.

Hotels in Domburg Zeeland: cultuurschatten in Middelburg en Vlissingen

Je kunt ook zeker in Domburg overnachten om steden als Middelburg en Vlissingen te bezoeken. In Middelburg bewonder je monumentale panden als het gotische stadhuis, de Sint-Jorisdoelen en Kloveniersdoelen en de statige herenhuizen langs de Kaaien. In de abdij van Middelburg is het Zeeuws Museum gehuisvest. De collectie omvat onder meer 16e-eeuwse wandtapijten en traditionele Zeeuwse klederdracht. Ga je overnachten in Domburg, dan ben je zo in Vlissingen. Hier bezoek je onder meer het Zeeuws maritiem muZEEum, waar je alles leert over de maritieme geschiedenis van de provincie. Verder geniet je van een ontspannen vaartocht op de Schelde.

Hotel Domburg: bekijk alle aanbiedingen

Op zoek naar een hotel in Domburg? Bij Hotels.nl ben je verzekerd van scherpe hotelaanbiedingen in Nederland én over de grens. Boek vandaag nog een van de hotels in Domburg in Zeeland en geniet binnenkort van een welverdiende strandvakantie in eigen land.

Waarom een hotel in Domburg boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Domburg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro