Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos weekendje weg in Friesland in hotels Drachten

Wil je ontsnappen aan de drukte van alledag, dan zit je in Friesland goed! Vanuit de comfortabele hotels in Drachten maak je kennis met deze stad en de ongerepte natuur van Nationaal Park de Alde Feanen. Ook gezellige steden als Heerenveen en Leeuwarden zijn vlakbij. Lees verder

Overnachten Drachten: kom tot rust in de waterrijke natuur

De hotels in Drachten zijn een fijn startpunt om deze Friese stad te ontdekken. Het uitgaansgebied van Drachten bevindt zich rond De Kaden. Bezoek als je gaat overnachten in Drachten zeker Museum Drachten. Dit kunstmuseum is gehuisvest in een voormalig klooster en heeft een interessante collectie werken van Friese kunstenaars. Vanuit een hotel in de buurt van Drachten zoek je eenvoudig de rust van de Friese natuur op. Drachten ligt in een waterrijk gebied. De Leien is een ondiep meer dat omringd wordt door moerassen die vogels aantrekken. In Nationaal Park de Alde Feanen maak je vaartochten en wandelingen door een uniek natuurgebied. In dit laagveenmoeras komen ruim 450 verschillende plantensoorten voor, zoals verschillende typen orchideeën. Ook broeden er ruim 200 vogelsoorten, waaronder de zeearend.

Overnachten Drachten: ga op stedentrip in Leeuwarden

Overnacht in Drachten in een hotel of boek een hotel in de buurt van Drachten voor een bezoek aan de Friese hoofdstad Leeuwarden. De stad is rijk aan monumentale panden, waaronder De Waag en de 19e-eeuwse Blokhuispoort. In deze voormalige gevangenis volgt een interessante rondleiding. Het Fries Museum vertelt over de geschiedenis van de provincie, aan de hand van kunstwerken, voorwerpen en streekdracht. De Oldehove behoort tot de bekendste gebouwen in Leeuwarden. Bij deze scheve kerktoren maak je mooie foto's. Vanuit de hotels in Drachten is ook Heerenveen goed bereikbaar. In Museum Belvédère bewonder je een fraaie collectie moderne kunst. In Museum Heerenveen bekijk je archeologische vondsten, kunst en historische objecten uit de omgeving. In de wintermaanden kun je schaatsen op de snelle ijsbaan van Thialf.

Hotels Drachten: ontdek alle aanbiedingen

Zoek je in Drachten een hotel? Op Hotels.nl vind je de leukste aanbiedingen en betaal je nooit teveel! Boek vandaag nog een fijn hotel om binnenkort zorgeloos te overnachten in Drachten.

Waarom een hotel in Drachten boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Drachten te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro