Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Cultureel weekendje over de grens in hotel Dusseldorf

Zin in een weekendje buitenland zonder ver te rijden? Vanuit een hotel in Dusseldorf ontdek je deze groene stad net over de grens met zijn schilderachtige ligging aan de Rijn, verschillende culturen en kom je 's winters helemaal in de kerstsfeer op een van de gezelligste kerstmarkten van Europa. Lees verder

Hotels Dusseldorf centrum met cultuurschatten in de Altstadt

Overnachten in Dusseldorf doe je dichtbij het openbaar en populaire bezienswaardigheden. Vanuit een hotel in Düsseldorf in het centrum wandel je zo de Altstadt in met zijn rijkdom aan monumentale panden en gezellige terrassen waar je een ambachtelijk gebrouwen Altbier bestelt. Het 16e-eeuwse stadhuis behoort tot de mooiste gebouwen, net als de Sint-Lambertuskerk, die opvalt door zijn gedraaide torenspits. Als je in Dusseldorf in een hotel in het centrum overnacht, neem dan zeker een kijkje in de Japanse wijk. Hier zijn de straatnaamborden tweetalig. Het EKŌ-Haus is een traditionele Japanse tempel en wordt omringd door een prachtige Japanse tuin. Sowieso is Dusseldorf een groene stad. Ook het landgoed van Schloss Benrath aan de Rijn is een fijne plek om te ontspannen.

Hotels in Dusseldorf: uitgebreid (kerst)shoppen

Ben je gek op kerstmarkten, dan zit je in de hotels in Dusseldorf in het centrum zeker goed rond de feestdagen. Je belandt in een sprookjesachtig winterwonderland vol kerstbomen, kraampjes, attracties en lekkernijen. Wil je uitgebreid kerstshoppen? Rond de Königsallee ligt het belangrijkste winkelgebied van Dusseldorf. Verblijf je als kunstliefhebber in Dusseldorf in een hotel in het centrum, bezoek dan zeker het K20 museum. In dit museum voor moderne kunst bekijk je werken van onder meer Picasso en Mondriaan. Medienhafen is het levendige havengebied, waar de bijzondere architectuur opvalt. Hier kom je op adem op een terras aan de Rijn en geniet je van een weids uitzicht bovenop de 241 meer hoge Rheinturm.

Hotel Dusseldorf: bekijk alle deals

Zoek je een hotel in Düsseldorf in het centrum? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een afwisselende stedentrip in deze gezellige stad in Duitsland. Boek direct en ga binnenkort comfortabel overnachten in Dusseldorf of kies een van de vele andere bestemmingen. Al 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Düsseldorf boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro