Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Edam. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Zin om de pittoreske vissersdorpen in de provincie Noord-Holland te bezoeken? Met de hotels Edam verblijf je in de buurt van allerlei bijzondere bezienswaardigheden, zoals Volendam en Monnickendam. Maak een fietstocht door de bloembollenvelden of geniet tijdens een rondvaart van het Markermeer. Neem direct een kijkje bij onze hotels in Edam op Hotels.nl! Lees verder

Tijdens overnachten in Edam naar Volendam

In Edam overnachten is niet compleet zonder een bezoek aan het naburige vissersdorp Volendam. Dit populaire dorp is bekend vanwege de beroemde Palingsound, maar ook door de traditionele klederdracht en het proeven van verse haring. In het Palingsound museum kom je alles te weten over de beroemdheden uit de streek. Maak een wandeling over de dijk met gezellige winkels en cafés of stap aan boord van de Marken Express om te varen naar het gelijknamige schiereiland. Bij Marken geniet je van de stilte in de natuur. Vervolgens keer je van alle indrukken terug naar het hotel in de buurt van Edam om comfortabel te overnachten.

In Edam overnachten vlakbij de bruisende hoofdstad Amsterdam

De hotels in de buurt van Edam liggen op een steenworp afstand van de levendige hoofdstad Amsterdam. In deze bruisende stad zijn talrijke musea, winkels en restaurants om urenlang in te vertoeven. Bezoek tijdens het overnachten bij Edam bijvoorbeeld het Rijksmuseum om de Nachtwacht te bewonderen, of stap binnen bij het Van Gogh museum voor de kunstwerken van deze bijzondere schilder. In het Anne Frank museum ervaar je hoe het joodse gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog geleefd heeft. Vervolgens maak je een rondvaarttocht over de grachten met uitzicht op de prachtige monumentale panden. Winkelen in Amsterdam doe je in de Kalverstraat of 9 straatjes.

Oer-Hollandse tradities bij de Zaanse Schans tijdens overnachten Edam

In de directe omgeving van de hotels bij Edam ligt de Zaanse Schans. Maak tijdens het overnachten in Edam een uitstapje naar deze plek om te zien hoe het leven in Nederland er gedurende het jaar 1850 uit zag. Je kijkt uit over de schilderachtige molens, ziet hoe verse koeken in het bakkerijmuseum worden gebakken of wandelt binnen bij een klompenproducent. Boek meteen je verblijf in een hotel in Edam op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Edam boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro